Erbaş'a tam destek!

"Eşcinsellik hastalıkları beraberinde getiyor " diyen Ali Erbaş'a Diyanet-Sen'den destek: Suç duyurusu cüretinde bulunanlar sözleşmelerden güç alıyor

Haberler 27.04.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet-Sen Genel Bakan Mehmet Bayraktutar, Ecinsellik hastalklar beraberinde getiriyor, nesli çürütüyor sözleri nedeniyle eletirilen Diyanet leri Bakan Ali Erban yannda olduklarn söyledi. Bayraktutar, eletirenlerin Türkiyenin imzalad sözlemelerden güç aldn savundu.

Devletin bu tür sözlemelere imza atmak yerine toplum yapsna uygun düzenlemeler yapmas gerektiini söyleyen Bayraktutar, Erba hakknda suç duyurusunda bulunanlarn sözlemelerden güç aldn, bunun bir cüret olduunu ifade etti. Açklama öyle:

ERBAA TAM DESTEK

Diyanet-Sen olarak dün olduu gibi bugün de ümmet corafyasna hizmet eden, mazlumlarn, çaresizlerin imdadna yetien, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatrlatmaya çalan Diyanetimize ve onun saygdeer bakanna yaplan acmasz saldrlara kar olduumuzu tek dil ve söylemle dünyaya haykryoruz. slamn en temel yasaklarndan olan zina ve ecinselliin Kuranda lanetlendiini Diyanet leri Bakanmz söylemeyecek de kim söyleyecek? Zinann ve ecinselliin zararlar ortadayken insan haklar bahane edilerek bunun söylenmesine bile tahammül edilememesi neyin markl ve azgnldr. Herkes tarafndan bilinmektedir ki sigara sala zararldr. Birilerinin sigara içmesi sigarann sala zararl olduu gerçeini deitirmez. Sigara sala zararszdr da diyemezler. Zinann, ecinselliin ferdi ve toplumsal zararlar ortadayken birileri zina yapyor diye bunu normal görmemizi bizden kimse beklemesin. Kanunda bu yaptnz suç olmayabilir ancak bunun zararlar ortadayken siz rahatsz oluyorsunuz diye bamz kuma gömmeyeceiz.

SÖZLEMELERDEN GÜç ALIYORLAR

Bu kiilerin, Yüce Kitabmz Kuranda bunlarla ilgili ayetlerin söylenmesine bile tahammül edememesi bu sözlemelerden aldklar güç iledir. Yine bu güç iledir ki Türkiyenin bu konuda en yetkili kiisi Diyanet leri Bakannn yaptklarnn zararlarn söylemesinden dolay onun hakknda suç duyurusunda bulunma ve görevden alnmasn talep etme cüretini gösterebiliyorlar. Devlet yetkililerimizi toplum yapmz dinamitleyen bu tür sözlemelere imza atmak yerine kendi toplum yapmza uyan düzenlemeler yapmaya davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git