Erdoğan: Afrin harekatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek" dedi.

Haberler 21.01.2018 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, AK Parti Kütahya l Kongresinde yapt konumada ABDnin çelikili YPG açklamalarna istinaden Birinin söyledii yalan öteki duymad için her biri baka telden çalyor. Her ne olursa olsun artk onlarn ne dedikleri bizi hiç ilgilendirmez. çünkü biz sahada ne olup bitiyor sadece ona bakyoruz. Geldik ve geliyoruz. Afrin operasyonu sahada fiilen balamtr. Bunu Münbiç operasyonu takip edecek ifadelerini kulland. Erdoann konumasndan satr balar öyle;

SZ KM KANDIRIYORSUNUZ?

Bizim gözümüzde ad ne olursa olsun teröristlerden müteekkil her türlü oluumun ad terör örgütüdür. Yok snr muhafzlarym... Siz kimi kandryorsunuz? Bu örgütün ad PKKdr, PYDdir. Böyle olduunu kendileri de çok iyi bildikleri halde bizi ve dünyay kandrmak için krk takla atyorlar. Biri Ordu kuracaz diyor. Biri Böyle amacmz yok diyor. Öbürü Snr muhafzlar kuracaz diyor. Mürekkebi kurumadan Snr muhafzlar kuracaz diyor. Bunlarn birbirinden haberi yok. Üstelik bir de Bu giriimlerimiz Türkiyeyi hedef almyor diye güya üste çkyor. Onlarn ne dedikleri bizi ilgilendirmiyor. Sahada ne oluyor, ona bakyoruz.

AFRN OPERASYONU BALADI, BUNU MÜNBç TAKP EDECEK

Onlarn aklna Türk deyince sadece kucaklarnda besleyip büyüttükleri FETÖcüler ve onlarn büyüttükleri elemanlar geliyor. Yine bunlarn hakkna bölgede çalacak ortak deyince kiralk katil ordusundan ibaret olan PKK geliyor. Terör örgütüne güvenmenin ne kadar yanl olduunu örenecekler. Afrin operasyonu sahada fiilen balamtr. Bunu Münbiç takip edecek.

BATIYA SESLENYORUM: BUGÜNE KADAR NE YAPTINIZ?

Ben imdi buradan bir ey söylüyorum. Batnn tüm ülkelerine sesleniyorum. Sizin bu 3,5 milyon snmac ile ilgili bir derdiniz yok mu? bu insanlar ne yer, ne içer... bunlarla ilgili bir derdiniz yok mu? Siz bunlara kar bugüne kadar ne yaptnz. Ülkemiz içinde nasl insan yaat ki devlet yaasn diyorsak Suriyeyede ayn ilkeyi hayata geçiriyoruz. Suriyede kimler igalci?

MD DE TERÖR KORDORUNU DEVREYE SOKMAYA çALIIYORLAR

Baz sanclar vardr. Dirili mutusudur. Türkiye bugün bu diriliin sanclarn yayor. Ben Kütahyada bunu görüyorum. FETÖyü devreye sokup ülkemzi teslim almaya çaltlar. Buna izin vermedik. PKK ile huzurumuzu kaçrmaya kalktlar. Hamdolsun bu oyunu da bozduk. Tabii bu arada Suriyede Irakta farkl senaryolar devreye sokuldu. Türkiye snmac aknnn altnda çökertilmeye çalld ama asl çatrd Avrupadan geldi. imdi de terör koridorunu devreye sokmaya çalyorlar. Evelallah onun da üstesinden geliriz. Türkiye Rabiasna sk skya sarlmtr.

EY FETÖ AMERKA SANA NE KADAR BAKACAK?

Buradan sesleniyorum: Ey FETO bu Amerika sana ne kadar bakacak? En sonunda seni kirli bir mendil gibi kapya atacak! O günleri yakn. Bunlar göreceiz. Onlarda oyun bitmeyebilir ama bizde bu iman oldukça hepsi bize vz gelir. Gençler unu unutmayn: mandr ilahi ne büyüktür, imansz olan pasl yürek sinede yüktür.

AK Parti olarak artk ümmetin birlii bizim için önemli. Kongrelerimizi tamamladktan sonra hemen 2019 için kollar svayacaz. Sk bir çalma gerçekletireceiz. Boa geçireceimiz tek bir saatimiz yok.

Ana Sayfaya Git