Erdoğan annelerin çadırında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine ziyarette bulundu.

Haberler 10.07.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Youn güvenlik önlemleri altnda HDP Diyarbakr l Bakanl önünde çadr kurup evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret eden Cumhurbakan Erdoan, basna kapal olarak ailelerle bir süre görütü. Görümenin bir bölümünde konumas dar verilen Erdoan, tüm evlatlarn aileleri ile bulumas için gerekli her adm attklarn ve atmaya da devam edeceklerini söyledi. Erdoan, PKKnn HDPnin evlat diye bir derdi yok. Kandilde taciz onlar için bir sorun deil. Oradaki 13-14-15 yandaki kzn taciz edilmesi bunlar için sorun deil. Bunlarn yöneticilerinin umurunda deil. O yöneticilerinin evlat diye bir sorunlar yok. çünkü onlar taciz terörü üzerinden bu günlere geldiler.

ANNELERN BEDDUASI

Ben inanyorum ki kesinlikle Diyarbakr Annelerinin bedduas onlar vuracaktr endieniz olmasn. Biz bu iin takibindeyiz. çileri Bakanlmz, silahl kuvvetlerimiz bunlarn üzerine üzerine gidiyor, hiçbir zaman bu takibi brakmayacaz, sonuna kadar bu görevi kovalayacaz. çünkü bulunduumuz görev bize bunu buyuruyor. u anda parlamentoda youn bir ekilde bunun takibindeyiz. Bugüne kadar 700 güne yaklatk, bu sabr sonuna kadar göstereceinizden üphem yok. Biz bu ii asla brakmadk ve brakmayacaz. Sizlerin acs bizim de acmzdr. Rabbim inallah bu kalan yavrularmza kavumay da bizlere nasip etsin diye konutu. Ailelere desteklerini ileten Erdoan daha sonra çadrdan ayrld.

Ana Sayfaya Git