Erdoğan Gençlerle Kürtçe şarkı söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki törenin ardından 2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilen il halk kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, gençlerle birlikte Kürtçe ’Şemle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke’ isimli şarkıları söyledi.

Haberler 08.11.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, toplu açl töreni için geldii Batmanda ziyaretlerine kapsamnda Batman Eitim ve Aratrma Hastanesi, 36 fabrika ve ehir stadyumu ile yapm tamamlanan dier projelerin toplu açl töreninin ardndan Diyarbakr Caddesinde gezdi, daha sonras ehit enay Aybüke Yalçn Kütüphanesine geçti.

2017 ylnda Batmann Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafndan düzenlenen saldrda ehit edilen müzik öretmeni enay Aybüke Yalçnn adnn verildii il halk kütüphanesini beraberindeki bakanlarla ziyaret eden Cumhurbakan Erdoan, burada gençlerle bir araya geldi. Cumhurbakan Erdoan, burada gençlerle birlikte Kürtçe emle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke isimli arklar söyledi.

Ana Sayfaya Git