Erdoğan: PYD'nin başı yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şimdi PYD'nin başı, evet, yakalandı. Temennimiz odur ki Çekya inşallah bunu Türkiye'ye teslim eder. Ve hak tecelli eder" dedi.

Haberler 26.02.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Gaziantep programnn ardndan anlurfaya gitti. Havaalannda karlanan ve uzun araç konvoyuyla kent merkezine gelen Erdoan, Ak Parti il kongresinin yapld salonun bulunduu Paaba Mahallesinde toplanan kalabala otobüs üzerinden hitap etti.

Zeytin Dal Harekatnda ehit olan askerleri anan ve u ana kadar 2021 teröristin etkisiz hale getirildiini anlatan Erdoan, Son terörist etkisiz hale gelene kadar bu mücadelemiz sonuna kadar sürdüreceiz. Kararlyz, azimliyiz, ehitlerimiz kan yerde kalmayacaktr dedi.

Cuma günü PÖH ve JÖH birliklerinin birlikte saf tutarak cuma namaz kln ve terör örgütü PYDnin eski e bakan Salih Müslümin yakalandn hatrlatarak öyle konutu: u anda imanszlar karmzda, inananlarn üzerine gidiyor. Cuma günü askerimizin o Cuma namazndaki saf tutularn gördünüz deil mi? Elhamdülillah, imdi PYDnin ba yakaland. Temennimiz o dur ki; çekya inallah bunu Türkiyeye teslim eder. Ve hak tecelli eder. Bunlar ümmeti böldüler. Bu milleti parçaladlar. te onun için bu teröristlerle mücadele ediyoruz. Yoksa bizim Kürt kardelerimizle sorunumuz yok. Bizim mücadelemiz teröristlerle. u anda Afrin yava yava düüyor. nallah rabbimizin bize müjdesi yakndr. Afrinde fetihi bekliyoruz. Mücadelemiz gece gündüz sürüyor. Bu mücadele sürecek ve inallah sonunda zafere ulaacaz.

Ana Sayfaya Git