Erdoğan: Tehdit ve saldırılar, bizi hedeflerimizden alıkoyamayacak

ANKARA'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü dolayısıyla ilk tören, Anıtkabir'de düzenlendi. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin egemenliğine yönelik son zamanlarda artan tehdit, ihlal ve saldırılar bizi ideallerimiz ve hedeflerimizden asla alıkoyamayacaktır" diye yazdı.

Haberler 31.08.2018 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan bakanlndaki devlet erkan, 30 Austos Zafer Bayram dolaysyla Antkabiri ziyaret etti. Antkabirde düzenlenen törene Erdoann yan sra TBMM Bakan Binali Yldrm, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler, Anayasa Mahkemesi (AYM) Bakan Zühtü Arslan, Dantay Bakan Zerrin Güngör, Yargtay Bakan smail Rütü Cirit, Bakanlar Kurulu üyeleri ve kuvvet komutanlar katld. Cumhurbakan Erdoan ve beraberindeki heyet, Aslanl Yoldan yürüyerek, Atatürkün mozolesine geldi. Erdoan, mozoleye çelenk braktktan sonra sayg duruunda bulunularak, stiklal Mar okundu.

HEDEFLERMZDEN ALIKOYAMAZLAR

Cumhurbakan Erdoan ve beraberindekiler, daha sonra Misak- Milli Kulesine geçti. Burada Antkabir Özel Defterini imzalayan Erdoan, unlar kaydetti: Bugün millet olarak bamszlmzn müjdesi olan Büyük Zaferin 96nc yl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz. Tüm yokluk, yoksulluk ve imkanszlklara ramen Kurtulu Savamzn Bakomutannn liderliinde sürdürülen, destans bir mücadelenin meyvesi olan bu zafer, anl tarihimizin altn halkalarndan biridir. Türk milleti, ehitlerimizin fedakarlklarndan, gazilerimizin cesaretinden, binlerce yla sari kadim deerlerinden ald ilhamla 96 yl önce olduu gibi bugün de istiklaline can pahasna sahip çkmaktadr. Ülkemizin egemenliine yönelik son zamanlarda artan tehdit, ihlal ve saldrlar bizi ideallerimizden ve hedeflerimizden asla alkoyamayacaktr. Ruhun ad olsun.

Ana Sayfaya Git