#ErenİyikiVarsın tt oldu! Maçka şehidi 15 yaşındaki bir çocuk ve bir asker

PKK'lı teröristlerin kendi yerlerini ihbar eden 15 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğü haberi sosyal medyadan başayarak tüm ülkeyi kahretti. Eren Bülbül isimli çocuğun şehit düştüğü hain saldırı akabinde Twitter'da açılan #ErenİyikiVarsın paylaşımı adeta tt oldu.

Haberler 12.08.2017 - 01:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKKl teröristlerin kendi yerlerini ihbar eden 15 yandaki bir çocuu öldürdüü haberi sosyal medyadan baayarak tüm ülkeyi kahretti. Trabzon Maçka krsalnda geçtiimiz gün PKK militanlar ve güvenlik güçleri arasnda yaanan çatma da biri 15 yanda çocuk, 1i polis 1i asker 2si güvenlik görevlisi 3 kii yaraland. Eren Bülbül isimli çocuun ehit dütüü hain saldr akabinde Twitterda açlan #ErenyikiVarsn paylam adeta tt oldu. 15 yandaki Eren Bülbülün facebook adresindeki paylam da en çok okunan yorumlardan olmutu.

çkan çatma sonrasnda bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yarallar bölgeye gelen ambulanslarla KTÜ Farabi Hastanesine sevk edildi. Yarallardan 15 yandaki Eren Bülbül, tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Yaral polis ile askerin durumlarnn ar olduu ve kalp masaj ile hayata döndürüldükleri örenildi. çatmalar devam ederken bir ac haber daha geldi. Yaral uzman çavu hastanede yaamn yitirdi. Teröristlerin yakalanmas için geni çapl operasyon balatld.

Ana Sayfaya Git