Ergani’de siyonist çetenin katliamları lanetlendi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde siyonist terör çetesinin Filistinlilere yönelik katliamlarına tepki amaçlı basın açıklaması yapıldı.

Haberler 19.05.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Ergani ilçesinde birçok sivil toplum kuruluunun katlmyla terör ebekesinin Filistinli Müslümanlara yönelik katliamlar knand. Cuma namaz çk Camii Kebir önünde toplanan kalabalk sk sk tekbir getirerek ABD ve siyonist terör ebekesi aleyhine sloganlar att.

Basn açklamasn okuyan Eitimciler Birlii Sendikas (Eitim-Bir-Sen) Ergani ube Bakan Cihan Selçuk, siyonistlerin önceki senelerde olduu gibi bu sene de Ramazan aynda katliam yaptn söyledi.

SYONZME TEPK

Siyonizmin bu devirdeki kullanl piyonu Trump araclyla Kudüsün terör çetesinin emelleri dorultusunda bakent ilan edildiini belirten Selçuk, imdi bu eytani kararlarnn gerei olan katliamlarna her gün yenilerini ekliyorlar. ABD ve israilin bu kararlar göstere göstere uygulamalar, karlarnda Müslüman liderlerden ciddi bir mukavemet göremediklerindendir. 7 ay önce ABD, büyükelçiliini Kudüse tama kararn ilan ettiinde, slam ülkelerindeki tüm hükümetler gerçekçi bir tepki ortaya koysalard büyük eytan ABD ve siyonist israil böyle bir uygulamaya cesaret edemezdi. dedi.

Hem tepki gösterip hem de her türlü ticari faaliyetlerine devam eden slam ülkelerinin katil siyonistlerin en büyük cesaret kayna olduunu dile getiren Selçuk, unlar söyledi:

TERÖR EBEKES

srail, meru bir devlet deil bir terör örgütüdür. Terör ebekesi sraille her türlü iliki siyonist teröre destek olmak, Müslümanlarn akan kanna ortak olmaktr. Siyonist israil, marklnn, küstahlnn, alçaklnn ve eli kanl oluunun gereini yapyor. Katil israil sözden anlamad için yaptklarna annda misliyle cevap verilmelidir. Siyonistler, slam topraklarnda var olduu müddetçe bu corafyaya bar gelmeyecektir. Müslüman idareciler, siyonistler ve haçllarla ile iyi geçinmekten ve onlara irin görünmekten bir an önce vazgeçmeli, Müslümanlarn menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre davranmaldrlar. Bir Müslüman ülke, siyonist israil ve büyük eytan ABDye teslim olmusa mazlumlara kol kanat geremez. Siyonist terör örgütünün arkasnda Birlemi Milletler, ABD ve NATO vardr. Artk unu çok iyi biliyoruz ki; telefon diplomasisiyle, lanet okumayla, knamayla zalimlerin zulmü bitmiyor.

Ana Sayfaya Git