Eroin sevkiyatına darbe!

Diyarbakır ve Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince müşterek yürütülen çalışma sonucu, koyun taşıyan bir kamyonda İstanbul'a sevk edilmek istenen 57 kilo 350 gram eroin ele geçirildi.

Haberler 11.10.2017 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan lçesinde karayolu üzerinde önlem alan polisin durdurduu canl hayvan yüklü kamyonda yaplan aramada piyasa deeri 3 milyon lira olan 57 kilo 350 gram eroin ele geçirildi. Van ve Diyarbakr polisinin ortaklaa düzenledii operasyonda 2 kii gözaltna alnrken, 80 koyun ile bu koyunlar tayan kamyona el konuldu.

ERON SEVKYATI HBARI

Diyarbakr ve Van Emniyet Müdürlüklerine bal ekipler bu gece gerçekletirdikleri operasyonla uyuturucu tacirlerine büyük bir darbe vurdu. Bir süredir uyuturucu tacirlerini teknik takibe alan polis, Vandan stanbula sevkiyat yapaca bilgisine sulat. Önceki gece saat 21.00 sralarnda ortaklaa düzenlenen operasyonla; Vandan stanbula canl hayvan götüren üpheli kamyon, Diyarbakrn Silvan lçesinde karayolu üzerinde önlem alan polis ekipleri tarafndan durduruldu.

OK EDC BASKINLA

Narkotik dedektör ve polis ekiplerinin yapt aramalarda, oför koltuunun arkasna zula tabir edilen gizli bölmede 100 paket halinde 57 kilo 350 gram eroin ele geçirildi.

3 MLYON LRA DEERNDE

stanbula giden kamyonda ele geçirilen eroinin piyasa deerinin 3 milyon lira olduu belirtildi. Ele geçirilen uyuturucu ile ilgili kamyon sürücüsü ve koyunlarn sahibi olmak üzere 2 kii gözaltna alnrken, kamyon ve kamyonda bulunan 80 koyuna da el konuldu. Konu ile ilgili operasyon sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git