Eroin sevkiyatçısı açığa alınan polis

Kentte düzenlenen 3 operasyonda yaklaşık 1 ton 272 kilogram esrar ve 40 kilogram eroin ele geçirildi. Gözaltına alanınlar arasında açığa alınan bir polisin olduğu belirlendi.

Haberler 10.11.2017 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize ile Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerinin yapt ortak çalmada, Vandan zmire eroin sevkyat yaplaca bilgisi üzerine Diyarbakr çknda durdurulan otomobilde yaplan aramada 40 kilogram eroin bulundu. Gözaltna alnan araç sahibi .Gnin Vann Erci lçe Emniyet Müdürlüünde çalrken tahdit yasa olan bir vatanda yurt dna çkartmaya çalt gerekçesiyle aça alnan polis memuru olduu örenildi. Kocaköy ilçesinin Gökçen köyünde de düzenlenen operasyonda 272 kilogram esrar ele geçirildi.

DYARBAKIR-Aça alnan bir polisin aracnda yaplan aramada, 40 kilo eroin ele geçirildi. Kentte yaplan iki ayr operesasyonda ise 1 ton 272 kilo esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla ube Müdürlüü ekipleri, Silvan yolu üzerinde uygulama noktasnda bir süre önce aça alnan polis memuru .G.nin aracn durdurarak arama yapt. Aramada, bagaj ksmna zulalanm paketler içerisinde 40 kilo eroin ele geçirildi. Vanda görevliyken yurt dna çk yasa olan kiiye yardmc olduu gerekçesiyle aça alnan polis memuru .G.nin eroini Vandan zmire götürmek için yola çkt saptand. Ele geçirilen eroinin piyasa deerinin yaklak 4 milyon lira olduu bildirildi.

1 TON 272 KLO ESRAR ELE GEçRLD

Narkotik ekipleri, anlurfa yolu üzerinde durdurduu bir tankerde yaplan aramada ise yakt ksmna zulalanm esrar olduu belirledi. Narkotik ube Müdürlüüne getirilen tankerde yaklak 1 ton esrar ele geçirildi.

Kocaköy lçesi krsalnda polisin yapt bir dier operasyonda ise 272 kilo esrar bulundu.

Diyarbakr polisinin 3 ayr operasyonda ele geçirdii uyuturucularn piyasa deerinin yaklak 8.5 milyon lira olduu açkland.

Ana Sayfaya Git