Ersoy Kulp ilçesinde

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tolga Toğan, Harekat ve Asayiş Şube Müdürü Jandarma Yarbay Oğuzhan Uslu ile birlikte Kulp ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Haberler 14.01.2018 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoyu Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolu, Tabur Komutan Binba Bürke Uur Baaraner, lçe Jandarma Bölük Komutan Mahir Salk, lçe Emniyet Amiri Abdullah çullu ve Ak Parti lçe Bakan Amil Yatçi tarafndan karlad. Kendisini karlayanlarla ksa süreli sohbet eden Ersoy, buradan kaymakamlk makamna geçerek Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolundan ilçenin sorunlarn dinledi.

KULP LçESNDE

Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolu kaymakamlk ve belediye çalmalar ile ilgili brifing ve birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasnn ardndan ilçede yaplan hizmetler hakknda bilgiler verdi.

çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy ile beraberindekiler Kulp Belediyesince çalmalar devam eden Prestij Caddesini yerinde inceleyerek teknik personellerden konu ile ilgili bilgi ald. Ersoy, daha sonra Kulp Belediyesince hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Diyarbakr Caddesinde bulunan esnaf ve vatandalar tarafndan scak karlanan çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy kendileriyle sohbet ederek Kulp ilçesinde yaplan çalmalar yakndan takip ediyoruz. Bir çok skntl evreyi geride brakarak hep birlikte ülkemizi daha güzel yerlere tayacaz dedi.

çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy ve beraberindekiler Kulp Belediyesince organize edilen yemekten sonra Diyarbakr merkeze gitmek üzere Kulpdan ayrld.

Ana Sayfaya Git