Erzincan'da çatışma! Operasyon devam ediyor

Erzincan'ın Kemah ilçesinde, jandarma özel harekat (JÖH) ile komando timlerinin, bir kadın teröristin ölü olarak ele geçirildiği çatışma sırasında kaçan 4 teröristi etkisiz hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiği operasyona devam ettiği belirtildi.

Haberler 05.06.2017 - 03:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzincann Kemah ilçesinde, jandarma özel harekat (JÖH) ile komando timlerinin, bir kadn teröristin ölü olarak ele geçirildii çatma srasnda kaçan 4 teröristi etkisiz hale getirmek amacyla gerçekletirdii operasyona devam ettii belirtildi.

Alnan bilgiye göre, terör örgütü mensuplarnn etkisiz hale getirilmesi ya da yakalanmas amacyla kent genelinde balatlan operasyon ve çalmalar kararllkla sürdürülüyor.

Bu çerçevede Erzincan l Jandarma Komutanl Terörle Mücadele ube Müdürlüü, Erzincan Jandarma Asayi Komando Bölük Komutanl ile Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanl timleri, kentin Kemah ilçesinde teröristlere yönelik arama tarama faaliyeti balatt.

DUR HTARINA ATE AçTILAR

lçenin Dereköy köyü krsalnda yürütülen çalmalar srasnda güvenlik güçleri, gece saatlerinde 5 kiilik bir grup terörist ile karlat.

Dur ihtarna atele karlk veren örgüt üyeleri ile güvenlik güçleri arasnda çatma çkt. çatmada, bir kadn militan ölü olarak ele geçirildi. Kadn militan elindeki kalanikof piyade tüfei, telsiz ve el bombas ve çeitli malzemeler de ele geçirildi. Jandarma ve komando timlerinin kaçan dier örgüt üyeleriri yakalamak için balatt operasyon sürüyor.

Ana Sayfaya Git