Eşini öldürdü intihar etti!

Şanlıurfa’da 6 aylık çocuğunu aşıya götüren Meral Baran (21), sağlık merkezi çıkışında eşi Mehmet Şah Baran (28) tarafından tabancayla başından vuruldu. Eşini öldüren Baran, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Haberler 25.12.2021 - 01:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

anlurfada 6 aylk çocuunu aya götüren Meral Baran (21), salk merkezi çknda ei Mehmet ah Baran (28) tarafndan tabancayla bandan vuruldu. Eini öldüren Baran, daha sonra ayn silahla intihar etti.

Olay, öleden sonra Yenice Mahallesinde bulunan 23 Nolu Aile Sal Merkezi bahçesinde meydana geldi. ddiaya göre, 6 aylk bebeini aya götüren Meral Baran, çkta kocasyla karlat.

AIDAN DÖNERKEN TARTITI

Bebei otomobile koyan çift arasnda bilinmeyen nedenle tartma çkt. Tartma srasnda Mehmet ah Baran, üzerinde tad ruhsatsz tabancayla ei Meral Barann kafasna ate etti.

EN SLAHLI VURUP ÖLDÜRDÜ

Kanlar içerisinde yere ylan kadn olay yerinde hayatn kaybederken, Mehmet ah Baran daha sonra ayn tabancayla kendi bana ate ederek yaamna son verdi.

AYNI SLAHLA NTHAR ETT

Korku dolu dakikalarn yaanmasna neden olan olayn ardnda polis ve salk ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen salk ekipleri Baran çiftinin yaamn yitirdiini belirledi. Olay yerinde yaplan inceleme sonras çiftin cenazeleri otopsi için morga kaldrld. Olayla ilgili soruturma balatld. Bebek ise koruma altna alnd.

Ana Sayfaya Git