Eski Hdp'liden Kayyuma Tşk!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eski HDP ilçe yöneticisi Mehmet Pınar, Bismil'e Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç'e yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti, Pınar "Biz ondan çok razıyız. Bu başkan ne kadar görevde kalırsa, Bismil için o kadar iyidir" dedi.

Haberler 13.08.2017 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde eski HDP ilçe yöneticisi Mehmet Pnar, Bismile Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülençe yapt çalmalar nedeniyle teekkür etti.

Belediye Bakan Vekili Kaymakam Gülenç, görevi devrald günden itibaren merkez ve köylere sunduu kaliteli hizmet dolaysyla herkesin takdirini toplad.

HDPDEN BAKANA TEEKKÜR

Ayn zamanda eski HDP ilçe yöneticisi olan ve Buday Pazar Kooperatif Bakan Mehmet Pnar yapt açklamada, önceki yllarda HDP ilçe tekilatnda aktif görevler aldn belirtti.

DBPli eski belediye yöneticilerinin hizmet sunma konusunda yetersiz kaldn anlatan Pnar, daha önce esnafn talebine ramen asfalt yaplmayan Buday Pazar yolunun yeni yönetim sayesinde asfalta kavuturulduunu bildirdi.

YILLARDIR HZMET ALINMIYOR

Yllardr hizmet alamayan ilçenin görevlendirme yaplan Gülenç idaresinde adeta hizmetle tantn vurgulayan, Daha önceki belediye yönetiminden pazar yolunun asfaltlanmas için talepte bulunduk. Ancak yaplmad. Allah kaymakam beyden raz olsun. Belediyede göreve baladktan sonra buraya asfalt yapmaya balad. O görevde olmasayd buray kimse asfaltlama yapamayacakt. Daha önce kn çamurdan, yazn da tozdan perian oluyorduk. diye konutu.

Gülençin ilçenin ihtiyaç duyduu önemli projeleri gerçekletireceini aktaran Pnar, Kamyon garaj, sebze hali, yeni buday pazar, yeni ilçe otogar yapyor. Bu hizmetlerden dolay Allah ondan raz olsun. Biz ondan çok razyz. Bu bakan ne kadar görevde kalrsa Bismil için o kadar iyidir. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git