Eski vali Harput'a ev hapsi

FETÖ/PDY davasında 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'un da aralarında bulunduğu tutuklu 3 sanığın ilerleyen yaşları dolayısıyla 50'şer bin lira kefaletle tahliye edilmesi kararına itirazı değerlendiren 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Harput ve Ali Kemal Turhan'a ev hapsi verdi

Haberler 07.07.2018 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FETÖ/PDY davasnda 8. Ar Ceza Mahkemesinin eski Bursa Valisi ahabettin Harputun da aralarnda bulunduu tutuklu 3 sann ilerleyen yalar dolaysyla 50er bin lira kefaletle tahliye edilmesi kararna itiraz deerlendiren bir üst mahkeme, Harput ve Ali Kemal Turhana ev hapsi verdi.

8. Ar Ceza Mahkemesinin tutuklu sanklardan Harput, Mehmet Ali Yaykç ve Turhann, yalarnn ilerledii gerekçesiyle yurt d yasa konularak 50er bin lira kefaletle tahliye edilmeleri kararna ilikin basavclk ve Babakanlk vekili avukatlar tarafndan yaplan itiraz, Bursa 9. Ar Ceza Mahkemesi tarafndan deerlendirildi. Mahkeme heyeti, deerlendirme sonucu Harput ve Turhana ev hapsi verilmesini kararlatrd. Heyet ayrca dier sank Yaykç hakknda yaplan itiraz reddetti.

Ana Sayfaya Git