Esnafa avantaj sağlayacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile PTT AŞ iş birliğinde çıkarılacak Esnaf Kart ile PTT hizmetleri esnaflara özel indirim ve avantajlarla sunulacak

Haberler 05.02.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakanl ile PTT A i birliinde çkarlacak Esnaf Kart ile esnafa PTT hizmetlerinde özel indirim ve avantajlar salanacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlndan edinilen bilgilere göre, gelecek günlerde Bakanlk ile PTT A arasnda bir protokol imzalanacak.

Protokole göre, PTTden esnafa, özel indirim ve avantajlar salayacak kart hizmeti verilecek. Esnaf Kart ad verilen bu kartla PTTnin bankaclk hizmetlerinde esnafa çeitli avantajlar salanacak. Esnaf, bal bulunduu odaya, kartyla aidat ödemesi yapabilecek.

- Esnafa uygun vade ve faizle kredi

PTT, Esnaf Kart ile esnafn nakit ihtiyac için kredi destei verecek. Kurum, anlamal olduu bankalarla esnaf buluturarak, uygun vade ve faiz oranlaryla kredi imkan salayacak. Esnaf, kendisine en yakn PTT i yerine bavurarak, kredi imkanlar hakknda bilgi alacak ve sunulan hizmetten faydalanabilecek.

PTT, esnafa yaygn ube a ve zrhl araç filosuyla nakit toplama ve datma hizmeti de sunacak. Bu hizmetle dileyen esnaftan, diledii zaman aralnda kasasnda biriken nakit, kymetli evrak, maden ve benzeri deerler güvenle toplanp, teslim edilecek.

PTTnin üye i yeri ve pos sistemi uygulamas, esnafa, özel komisyon oranlaryla sunulacak. Taksicilere özel mobil pos hizmeti verilecek. Bu kapsamda yl bitmeden Esnaf Pos Sistemi oluturulacak ve kullanma açlacak.

Tamaclk yapan esnafa, PTT kart özellii de olan fotorafl mesleki yeterlilik belgesi (SCR) kart verilecek.

PTT A, sigorta platformuyla esnafn ihtiyacna göre sigorta ürünleri belirleyecek. Sicil numarasn bildiren Esnaf Kart sahipleri, PTTnin belirlenen sigorta ürünlerinden indirimli faydalanacak.

PTTcell üzerinden özel esnaf tarifesi de hazrlanarak, fatural ve faturasz paket seçenekleri sunulacak. Esnaf tarifesinde, grup içi snrsz konuma hakk olacak.

Esnaf Kart sahibi esnaf, APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerinde yüzde 20ye varan oranlarda indirimden yararlanacak. Resmi yazmalarn güvenli ekilde yapmak isteyen esnafa, kaytl elektronik posta hizmeti de verilecek. Esnafa, yüzde 10 indirimle e-posta hizmeti sunulacak.

Ana Sayfaya Git