Esnaftan askeri üniformalı Erdoğan pankartı

ŞANLIURFA'da, emlakçı, 25 yaşındaki Halil Kaytan, üzerinde Osmanlı arması, 3 hilal ve askeri üniforma giydirilmiş fotoğrafının yer aldığı pankartla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a referandumda destek verdi.

Haberler 29.03.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atatürk Bulvarnda emlakç Halil Kaytan, 16 Nisanda yaplacak referandum seçimlerinde Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana destek vermek amacyla üzerinde yöresel iveyle Biz ezelden beri siye heeyig (evetiz), isottan vazgeçeri, senden vazgeçmeni yazl pankart hazrlatt.

ÜNFORMALI PANKART

Cumhurbakan Erdoann üniforma giydirilip selam veren eklindeki fotoraf ve Osmanl armas ile üç hilalin de bulunduu pankart, Kaytan tarafndan Atatürk Bulvarna asld. Görenlerin okumaya zorland afile ilgili açklama yapan Halil Kaytan, Cumhurbakan Erdoana hayranlk duyduunu ve pankart destek amacyla hazrladn söyledi. Kaytan, öyle dedi:

Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan gururlandrmak amacyla böyle bir pankartla ona destek vermek istedik. Devletimize, milletimize yapt destekten dolay bir vefa borucu olarak bunu asmay uygun gördük. Böyle bir Cumhurbakann ilk defa gördük.

Ana Sayfaya Git