Esnaftan "Kara cuma"ya tepki kampanyası

Şanlıurfa'da bir esnaf, ABD'de ve birçok ülkede mağazaların indirim yaptığı gün olan "Black friday (Kara cuma)" tanımlamasına tepki amacıyla "Bereketli Cuma" kampanyası düzenledi ve beyaz eşya fiyatlarını yüzde 40-50 düşürdü

Haberler 02.12.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada bir esnaf, ABDde ve birçok ülkede maazalarn indirim yapt gün olan Black friday (Kara cuma) tanmlamasna tepki amacyla Bereketli Cuma kampanyas düzenledi ve beyaz eya fiyatlarnda yüzde 40-50 indirime gitti.

Merkez Eyyübiye ilçesi Sancaktar Mahallesinde beyaz eya sat yapan Mehmet Haktankaçmaz, AA muhabirine, Kara cuma ad altnda düzenlenen kampanyayla slamn karalanmaya çalldn söyledi.

Bir Müslüman olarak olaya kaytsz kalamadn ve Bereketli Cuma isimli bir kampanya balatmaya karar verdiini aktaran Haktankaçmaz, öyle konutu:

ESNAFIN TEPKS

Kampanya ile yüzde 40-50 indirimler yaptk. Bizim amacmz insanlara ürün satmak deil bir farkndalk oluturmaktr. Bu Kara cuma algsnn insanlar üzerinden dalmasn cuma gününün rahmet ve bereket olduunu göstermek, insanlarn cumadaki karamsarln rahmete, aydnla ve berekete kavuturmaya çalyoruz. Benim temennim bütün esnaf kardelerimin de bu kampanyaya destek olmasdr. Paramzn ABDye gideceine ülkemizde kalmas daha iyidir. Elimizden geldii kadar yerli ürünlerde indirim yapmaya çalyoruz. nsanlardan kampanya ile ilgili çok olumlu tepkiler aldk. nsanlar ve firmalar bizi arayp tebrik ediyor. nallah bu bütün Türkiyeye yaylr diye umuyorum.

Ana Sayfaya Git