Esnaftan Siyer Yarışmasına destek

Peygamber Sevdalıları Vakfının 2 Şubat'ta tüm Türkiye'de düzenleyeceği Siyer Yarışmasına yoğun katılım sürerken esnaflardan da yarışmaya destek geldi.

Haberler 02.01.2020 - 12:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Vakf, her yl olduu gibi bu yl da 2 ubatta tüm Türkiyede Onu Oku Onu Yaa temasyla Siyer Yarmas düzenleyecek. Kaytlarn 17 Ocakta son bulaca yarmaya youn ilgi ve kaytlar sürerken her kesimden de yarmaya destek sürüyor.

Siyer Yarmasna bir destek de Batman esnafndan geldi. Batman esnaf, Siyer Yarmasna destek amacyla i yerlerinde kayt yapmaya balad. Kaytlara youn ilgi olduunu, bu ii destek amacyla yaptklarn belirten esnaf, halk kaybedeni olmayan yarmaya kaydolmaya çard.

Talebin olmas bizleri sevindiriyor

Siyer Yarmasnn halk okumaya tevik ettiini vurgulayan esnaf Sinan ren, Peygamber Sevdallar Vakfnn yapm olduu Siyer Yarmasna destek olmak için kayt yapyoruz. Youn bir ilgi var, gençler okuyor. Bu yarmann ödüllü olmas daha fazla tevik ediyor. Bu tür yarmalar çok iyidir, milleti okumaya tevik ediyor. En azndan Peygamber Efendimizin hayatn da iyi bir ekilde örenmi oluyorlar. Geçtiimiz yllara göre talep artyor. Bu da bizi sevindiriyor. Bu yarmann bir kayb yok, okuyan kazanyor. dedi.

Ciddi bir katlm var

Yarmaya ilginin had safhada olduuna dikkat çeken esnaf Veysi Güney, Peygamber Sevdallar Vakf tarafndan düzenlenen Siyer Yarmas etkinliine biz de esnaf olarak destek verdik. Bu desteimiz sürecek. Peygamber Efendimizin hayatn insanlara tanttklar için kendilerine de buradan teekkür ediyoruz. Bu yarma, kaybedeni olmayan bir yarmadr. u anda ilgi ve alaka had safhada, gelen arkadalara tavsiye ediyoruz. Ciddi bir katlm var, kitaplarmz bitmek üzeredir. diye konutu.

Bu tür yarmalar destekliyoruz

Peygamberin hayatnn örenilmesi açsndan bu tür yarmalarn önem arz ettiini söyleyen bir dier esnaf Mehmet Ali Okçu, Peygamber Sevdallarnn hazrlam olduu Siyer Yarmas, gençlerin Peygamber Efendimizin hayatn örenmeleri açsndan önemlidir. Ayn zamanda bunun okullarda da tavsiye edilmesi, gelecek nesillerimiz için iyi olaca kanaatindeyim. Biz esnaf olarak bu tür yarmalar destekliyoruz. Kaytlar iyidir. Okullarda yönlendirme yaplmasnn daha iyi olaca kanaatindeyiz. Youn ilgi gösteriyorlar. Hele hele Peygamber Efendimizin hayatnn olmas, inançl kesim üzerinde daha etki yapyor. ifadelerini kulland

Ana Sayfaya Git