Esrardan tutuklandı cezaevinde bulundu!

Diyarbakır'da uyuşturucu ticaretinden tutuklanan şüphelinin cezaevine teslimi sırasında yapılan üst aramasında montuna gizlenmiş Hint keneviri tohumları ele geçirildi.

Haberler 04.01.2020 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda uyuturucu ticaretinden tutuklanan zanlnn cezaevine teslimi srasnda yaplan üst aramasnda montuna gizlenmi Hint keneviri tohumlar bulundu.

Valilikten yaplan açklamada, 31 Aralkta Dicle Sulh Ceza Hakimliince, uyuturucu ve uyarc madde ticareti yapma ve salama suçundan tutuklanarak Diyarbakr E Tipi Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlna getirilen H.Knin, gerekli ilemler için cezaevi mahkum kabul yerine alnd bildirildi.

CEZAEVNDEK ARAMADA

H.Knin jandarma personelince yaplan detayl üst aramasnda montunun alt bölümü ile sol bilek ve boyun ksmnda sert cisimlerin tespit edildii belirtilen açklamada, montun 32 noktasna gizlenmi ve tütün kabndaki tütünlere kartrlm Hint keneviri tohumlarnn bulunduu kaydedildi.

Açklamada, cezaevine yasak malzeme sokmaya çalan H.K. hakknda adli ilemlere baland ifade edilerek, halkn huzur ve güvenliinin salanmas için adli ve mülki görevlerin artan azim ve kararllkla sürdürüldüü vurguland.

Ana Sayfaya Git