Esrarı tanka zula yapınca

Üniversiteli öğrencilerin kaldığı evde, YPG tankına "esrar" zula edilmek istenilince patlama ve yangın çıktı. Sokak savaş alanına dönerken, polis 4 kilo esrar ele geçirdi. Bir kişi yaralandı.

Haberler 08.04.2019 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde iddiaya göre içerisine uyuturucu madde yerletirilmesi için eve getirilen LPG tank alev ald. Olayda 1 kii yaraland. Evde yaplan aramada 4 kilo esrar ele geçirildi.

LGP TANKIRA ESRAR ZULA EDERKEN

Olay, saat 15.00 sralarnda merkez Balar ilçesi Yunus Emre Mahallesi 1007nci Sokakta meydana geldi. Apartmann giri katndaki daireye, iddiaya göre içine uyuturucu yerletirmek için getirilen LPG tank, henüz bilinmeyen nedenle alev ald. Olay srasnda 1 kii yaralanrken, alevleri görenlerin ihbaryla bölgeye itfaiye, salk ve polis ekipleri sevk edildi.

PATLAMA VE YANGIN YAANDI

tfaiye alevleri ksa sürede söndürürken, yaralanan kii salk ekipleri tarafndan yaplan ilk müdahalenin ardndan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. çkan yangnda dairede ve hemen önünde bulunan araçta hasar meydana geldi.

4 KLO ESRAR MADDES BULUNDU

Öte yandan, itifa ekiplerinin yangn söndürerek kontrol altna almasndan sonra evde arama yapan polis ekipleri, 4 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Esrarn, LGP tankna zula edilmek istenilirken, patlama ve yangnn yaand bildirildi.

EVDE KALANLAR ÖRENCYM?

Olayn meydana geldii dairenin sahibi Mustafa Kaplan, evinde kalanlarn örenci olduunu bildiini ifade ederek, Benim de darda okuyan çocuum olduu için evi örencilere kiraya verdim. çerde ne yaptklarn bilmiyorum. Deniliyor ki, LPG tank alev alm, 1 kii yaralanm. Polis soruturuyor. dedi.

Buarada patlama srasnda evde bulunan baz kiilerin dar çkp araçla kaçtklar öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git