Ev cephanelik gibi

Önceki gün çöp konteynerinde gerçekleşen patlamada piknik tüpünün el yapımı patlayıcının güçlendirilmesi amacıyla kullanıldığı belirlendi. Patlamayla ilgili 6 şüpheli yakalandı.

Haberler 30.01.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çöp konteynerinde meydana gelen, piknik tüpü ile güçlendirilen el yapm patlaycnn neden olduu olduu patlamayla ilgili 6 üpheli gözaltna alnd.

Valilikten yaplan açklamaya göre, merkez Yeniehir ilçesi Ekinciler Caddesi ile Lise Caddesi kesiimindeki çöp konteynerinde önceki gün saat 18.10 sralarnda meydana gelen patlamayla ilgili balatlan soruturma devam ediyor.

Yaplan incelemede patlamann piknik tüpüyle güçlendirilmi el yapm patlayc düzenei ile gerçekletirildii belirlendi.

6 ÜPHEL YAKALANDI

Soruturma kapsamnda l Emniyet Müdürlüü ekiplerince üphelilerin yakalanmas için yürütülen çok yönlü çalmada olay gerçekletirdii ve olayla ilikisi olduu deerlendirilen 6 üpheli gözaltna alnd.

üphelilerin i yerlerinde ve örgüt evi olarak kullandklar ikametlerde dün yaplan aramalarda 5 bardak tipi el yapm patlayc, 3 el yapm patlayc yapmnda kullanld deerlendirilen koli band, 3 çift i eldiveni, uyuturucu ticaretinde kullanld deerlendirilen hassas terazi, yastk klf içerisine gizlenmi 14 effaf poete sarl uyuturucu, SIM kart takl bataryasz cep telefonu, sigara paketi içerisinde bir miktar uyuturucu ile uyarc nitelikte hap ele geçirildi.

üphelilerin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git