Evde sağlık hizmetleri!

Batman Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında imzalanan "Evde Sağlık Hastaları ile El Ele Projesi" kapsamında 100 hastanın tüm ihtiyaçları karşılanacak.

Haberler 29.09.2018 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BATMAN- Batman Belediyesi, l Salk Müdürlüü ile Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf arasnda Evde Salk Hastalar le El Ele Projesi ad altnda üçlü protokol imzaland.

Protokol kapsamnda Batman Belediyesi, tespit edilen 100 hastann ev ile hastane arasndaki ulamnn yan sra öz bakmlarn yapamayan hastalarn kiisel bakmlarn yapacak.

Belediye Konferans Salonunda gerçekletirilen imza töreni sonras açklama yapan Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, protokolün bakma muhtaçlar adna önemli olduunu söyledi.

EVDE SALIK HZMET

Belediye, l Salk Müdürlüü ve Batman Valilii Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ile birlikte yürütülen çalmalar kapsamnda 10 kiinin belirlendiini dile getiren Aksoy, Kendi öz bakmlarn yapamayan, ekonomik ve sosyal olarak destee ihtiyac olan hastalara fonksiyonel hasta yata temini, öz bakmlarnn yaplmasna yardmc olmak, evlerinin temizlenmesi, sosyo-ekonomik durumu düük hastalara aevi hizmeti vermek ve hastalarn yaam alanlarnn shhi ve fiziki artlarn uygun hale getirmek amacyla, Evde Salk Hastalaryla El Ele projesini hayata geçirdik. dedi.

mza törenine, Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, l Salk Müdürü Osman Sünger, Batman Valilii Sosyal Yardmlama Müdürü Beir Aslan katld.

Ana Sayfaya Git