Evlenme teklifi

Koronavirüs tedavisi gören sevgilisine hastane önünde evlilik teklif etti

Haberler 06.08.2020 - 12:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan ilçesinde yaayan Sedat Akbay, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören kz arkada Esra Akbaya hastane bahçesinde açt pankartla evlilik teklifinde bulundu.

Akbay, Tatvan Devlet Hastanesinde 14 gündür tedavi gören Esra Akbay görmek için hastane bahçesine geldi.

Telefonla görütüü sevgilisinden pencereden darya bakmasn isteyen Sedat Akbay, arkadalaryla Benimle evlenir misin Esram yazl pankart açt.

Esra da kendisine evlilik teklifinde bulunan akrabas Akbaya, kada evet yazarak karlk verdi.

Sedat Akbay, kz arkadana bir buçuk ay önce yapmay düündüü evlilik teklifini bir yaknn kaybetmesi üzerine ertelediini söyledi.

EVLLK TEKLF

Daha sonra Esrann koronavirüse yakalandn ve tedavi olmak üzere hastaneye yatrldn belirten Akbay, unlar aktard:

Yaklak 14 gündür hastanede yatyor. Bu süreçte yapmam gereken bir evlilik teklifi vard. Ben de bunu bugün yaparsam daha iyi olur diye düündüm. Onun için moral ve motivasyon olacan düündüm. çünkü bu hastalk büyük ölçüde moral ve motivasyonla alyor. Gerekli izinleri alarak, böyle bir ey yapmaya kalktm. nallah çok sevinmi, moral ve motivasyonu yerine gelmitir. Allah, tüm hastalarn yardmcs olsun.

Enfeksiyon Hastalklar Uzman Dr. Emine Kübra Dindar Demiray da Hastamz 14 gündür tedavi görüyor. Moral ve motivasyonunu arttrmak amaçl gelen evlilik teklifini kabul ettik. Kendisine erkek arkada evlilik teklifi yapt. Teklif sosyal izolasyon ve bütün önlemler alnarak yapld. Bu vesile ile çiftimize imdiden mutluluklar diliyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git