Evler cephane gibi!

Kızıltepe ilçesinde devriye görevi yapan polislere yönelik silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin evinde uzun namlulu silahlar, el bombaları ve mühimmat bulundu.

Haberler 04.06.2017 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde devriye görevi yapan güvenlik güçlerine yönelik silahl saldryla ilgili soruturmada gözaltna alnan üphelinin evinde silah, el bombas, sahte plaka basmnda kullanlan harf ve rakam gruplar ele geçirildi.

Alnan bilgiye göre, PKKllarn Mezopotamya Mahallesinde güvenlik güçlerine el bombas atp silahla ate açt saldryla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Soruturma kapsamnda Mehmet ç. gözaltna alnd. Olay yerinde bulunan bir anahtarn, gözaltndaki Mehmet çye ait olduu belirlendi.

SAHTE PLAKA

Bunun üzerinde üphelinin evinde yaplan aramalarda uzun namlulu 4 silah, 2 el bombas, 20 arjör, 400 fiek, gece dürbünü, 5 hücum yelei, sarl vaziyette plastik patlayc ve plaka basmnda kullanlan rakam ve harf gruplar bulundu.

Kzltepe ilçesi Mezopotamya Mahallesinde 30 Maysta devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan üphelendikleri bir arac durdurmutu. Araçtaki PKKl teröristler güvenlik güçlerine el bombas atp silahla ate açm ve ksa süreli çatma yaanmt. arapnel parçalarndan bir polis memuru yaralanm, saldrda yaralandklar belirlenen ve karanlktan faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanmas için çalma balatlmt.

lçeye bal pek Mahallesinde 1 Haziranda ceset gören vatandalar durumu yetkililere bildirmi, incelemeler sonucu bu cesedin polise saldran çektar Ahmet kod adl terörist olduu tespit edilmiti.

Ana Sayfaya Git