Evlilik fuarını 2 günde 15 bin kişi ziyaret etti

Evlenecek çiftlere yönelik yapılan ‘Ev’leniyoruz Fuarı’ ikinci gününde devam ediyor. Büyük ilgi gören ve sürpriz etkinliklerle devam eden fuarı 2 günde 15 bin kişi ziyaret etti.

Haberler 14.10.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda evlenecek çiftlere yönelik yaplan Evleniyoruz Fuar ikinci gününde devam ediyor. Canl performanslarn, defilelerin ve sürpriz etkinliklerin yapld fuarda, evlenecek veya evini yenileyecek olanlar için mobilyadan, gelinlie onlarca ürün tek çat altnda ve fuara özel indirimlerle ziyaretçilerin beenisine sunuluyor. Büyük ilgi gören fuara ilk iki gününde hafta içi olmasna ramen 15 bin kii ziyaret etti.

Fuar çok ciddi bir teveccüh gördü

ki yl aradan sonra yaplan fuara ilgi gösterilmesinin kendileri memnun ettiini belirten TÜYAP Proje Müdürü Mehmet Velat Ektirici, fuarn canl ve hareketli geçtiini ifade etti. Ektirici, ki yl aradan sonra böyle hareketli ve canl bir fuar yapmak istedik Diyarbakr halknn farkl noktalarda dearj olabilmesi, ihtiyaçlarn giderebilmesi adna. Beklentilerimiz zaten vard ama bugün itibariyle baktmz zaman Diyarbakr halkndan çok ciddi bir teveccüh gördüümüz ortaya çkyor. Dünkü kap giri saylar 8 bin 500ün üzerinde bir giri aldk. Bugün de düne göre çok ciddi bir younluk var. Bugün akam itibariyle tahmin ediyoruz ki 15 binin üzerinde 20 bine yakn bir ziyaretçi saysna ulam olacaz. Fuarlarda bilindii gibi hafta içi günlerde ziyaretçi says hafta sonlarnn üçte biri kadar olur. Bu demektir ki hafta sonu burada ciddi bir izdiham yaayacaz gibi duruyor. Hem katlmc firmalar açsndan hem de ziyaretçi açsndan gayet güzel. Bu anlamda hem katlan firmalarmza hem de bizleri burada yalnz brakmayan Diyarbakr halkna, ziyaretçilerimize çok teekkür ediyoruz. Tabi biz de bu veriler nda Diyarbakra daha güzel ne yapabilir bunun projelerini yapacaz dedi.

Bu kadar olacan düünmüyorduk

Yaklak 6 ay önce stanbuldan Diyarbakra geldiini ve burada kalmaya karar verdiini belirten güzellik salonu iletmeni Serpil Kurter ise, beklentilerinin çok üstünde bir ilgi ile karlatklarn belirtti. Kurter unlar kaydetti:

Sanrm güzellik fuar Diyarbakrda ilk defa açlyor. Fuara katldk gayet de güzel. Beklentilerimizin daha üstünde oldu. Bu kadar olacan düünmüyorduk. Katlm da güzel birleim de güzel. Evlenecek çiftlerin burada her eylerini bulabilmesi ve yüzde 60a varan indirimlerle onlara bunlarn sunulmas onlar açsndan çok güzel bir ey. Firmalar açsndan da kendilerini tantmalar için hele kaliteli i yapyorsanz burada kendinizi tantmanz çok daha güzel. Ben Diyarbakra çok zor geldim. Beni buraya çok almak istediler ama ben korktum. Terör var, u var, bu var, çok yanl tantlyor basnda fakat 6 ayda Diyarbakrn çok farkl yüzünü gördüm sosyal medyadan bütün herkese farkl yüzünü tanttm. çok güzel bir ehir, çok modern bir ehir, insanlar çok ilgili, merakl ve bilinçli. Ben hiç böyle düünmezdim. Diyarbakrda ne terör var, ne bir ey var. Mega kent, çok lüks yayor insanlar ve çok güzel bir ehir görülmesi, gezilmesi gerekiyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git