Eylemler flaş belleğinde!

DEAŞ'ın sözde Diyarbakır sorumlusunun flaş belleğinden terör eylemlerinin görüntüsü çıktı

Haberler 17.09.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütü DEAn sözde Diyarbakr sorumlusu Nihat Turann üzerinde ele geçirilen fla bellekte, örgütün gerçekletirdii eylemler ile örgüt propagandas yaplan anlara ilikin görüntü ve fotoraflar bulundu.

l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekiplerince geçen hafta Kayapnar ilçesinde düzenlenen operasyonda yakalanan Turann üzerinde ele geçirilen ve Diyarbakr 3. Sulh Ceza Hakimliinin kararyla el konulan fla bellekle ilgili, Siber Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü incelemesini tamamlad.

ncelemede, fla bellekteki baz videolarda, terör örgütü üyelerine silahl eitim verildii, örgütün gerçekletirdii eylemler ile örgüt propagandas yaplan anlara ilikin kayt ve fotoraflarn yer ald görüldü.

ÖRGÜTÜN EYLEMLER

Ninova isimli videoda, canl bomba saldrlarnn nasl yapldna ve henüz yeri belirlenemeyen bir alana drone araclyla gerçekletirilen bombal saldrya ilikin görüntüler bulundu.

Yüzyllardr-Terkedilmi-Bir-Vacip isimli videoda ise ABDnin ölü ele geçirdiini duyurduu DEA eleba Ebubekir El-Badadinin camide verdii vaaz ile örgütün eylemlerinden sonra teröristlerin sözde bayraklaryla kutlama yapt anlarn yer ald tespit edildi.

Fla bellekte ayrca terör örgütü DEAn sözde marlarnn da bulunduu belirlendi.

Turann ifadesinde ise Bu videolar yükleyip izlediim dorudur. Bu videolar izleme amacm, Suriyede dökülen kanlarn 4 farkl terör örgütünce yapldn düünüyorum. dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git