Eylül cinayetinin zanlısı telefon sinyaline takıldı

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara cinayetinin zanlısına ait cep telefonu sinyalinin, görgü tanığının verdiği bilgideki yer ve saat ile eşleştiği öğrenildi

Haberler 04.07.2018 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arama çalmalarnda kullanlan iz takip ve kadavra arama köpeklerinin, köstebek çukurundan yaylan kokuya tepki vermesi üzerine, küçük kzn cansz bedenine ulald

Olayn faili olarak tutuklanan U.Knn, elektrik direi dikmek için açt çukurun bir ksmn özellikle kapatmad tespit edilirken, bu durum cinayetin önceden planland iddiasn gündeme getirdi

Ankarann Polatl ilçesi Uzunbeyli Mahallesinde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yalkara cinayetinin zanlsna ait cep telefonu sinyalinin, görgü tannn verdii bilgideki yer ve saat ile eletii örenildi.

Ankarann Polatl ilçesine bal Uzunbeyli Mahallesinde 22 Haziranda kaybolan ve 29 Haziranda Yüzükba Yolu mevkisinde bir elektrik direinin dibinde gömülü bulunan 8 yandaki Eylül Yalkara soruturmasna ilikin, yeni detaylar ortaya çkt.

Buna göre, görgü tannn verdii bilgideki, zanl U.Ky gördüü saat ile mevki, U.Kya ait cep telefonu sinyalleriyle eleti.

Ayrca Eylülün cesedinin bulunduu bölgenin yaknnda, üphelinin aracna ait lastik izine de rastland.

Zanlnn Eylülün cesedini gömmek için geldii srada sert fren yapmasyla kalkan tozu fark eden görgü tan, üphelinin tutuklanmasnn ardndan jandarmaya giderek, gördüklerini anlatt.

Bunun üzerine, Eylülü arama çalmalar, tann bilgisini verdii bölgede younlatrld.

Köstebek çukurundan yaylan koku cesede götürdü

çalmalarda kullanlan iz takip ve kadavra arama köpekleri, bir köstebein kazd çukurdan yaylan kokuya tepki verdi. Arama köpeklerinin, Eylülün cesedinin bulunduu yerde tepki vermesi üzerine bölge kazlarak, küçük kzn cansz bedenine ulald.

Ayrca yaplan incelemede, olayn faili olarak tutuklanan U.Knn, elektrik direi dikmek için açt çukurun bir ksmn özellikle kapatmad tespit edilirken, bu durum, cinayetin önceden planland iddiasn gündeme getirdi.

Bu arada, Eylüle yaplan ön otopside, kan izi ve vücudunda herhangi bir krk olmad, ayrca cinsel istismar bulgusuna rastlanlmad örenildi.

Ana Sayfaya Git