EYT'liler için çözüm modeli

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "EYT sıradan bir sosyal güvenlik sorunu değil bir adalet sorunu."

Haberler 15.06.2021 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi, Emeklilikte Yaa Taklanlar (EYT) Dernekleri ile gelitirdii EYT Sorununun çözümünde Gelecek Modelini tantt.

Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, EYT Dernekleri Bakan Gönül Boran Özüpak ve dernek yöneticilerinin katlmyla Beyolunda düzenlenen basn toplantsyla açklanan çözüm paketiyle EYTlilerin yaad sorunlarn çözülmesi hedefleniyor.

Gelecek Partisi Genel Bakan Davutolu, yapt konumada partisinin ekonomik ve sosyal sorunlara kar duyarl olduunu ve sorunun çözümünde taraflarn görülerinin alndn, ortak hareket edilmeye çalldn söyledi.

SORUNLARINA çÖZÜM BULUNMALI

EYT sorununda Gelecek Partisi olarak özel bir komisyon kurulduunu belirten Davutolu, derneklerle karma bir heyet kurulduunu dile getirerek çözüm için öngördükleri 5 ilkeyi anlatt.

Davutolu, adalet ilkesinin EYT sorununda birincil öneme sahip olduuna dikkati çekerek EYT sradan bir sosyal güvenlik sorunu deil bir adalet sorunu. Salt bir ekonomik sorun deil adaletle çözülmesi gereken bir sorundur ifadelerini kulland.

Devlete ve sisteme olan güvenirliliin arttrlmas gerektiini aktaran Davutolu, EYTlilerin gelir dalmndaki eitsizlikten en derin etkilenen gruplardan olduunu ileri sürdü

EYT Dernei Bakan Gönül Özüpak da yaplan bilimsel çalmalardan memnun olduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git