Fabrika işçisinin kopan eli 5 saatlik operasyonla yerine dikildi

Mardin'de bir fabrikada çalışan işçinin kopan eli, Şanlıurfa'da 5 saatlik operasyonla yerine dikildi.

Haberler 11.12.2021 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA- Mardinde bir fabrikada çalan içinin kopan eli, anlurfada 5 saatlik operasyonla yerine dikildi.

anlurfa Mehmet Akif nan ve Eitim ve Aratrma Hastanesinden yaplan açklamaya göre, Mardinde bir fabrikada içi olarak çalan Hüseyin Asan (32) i yerinde temizliini yapt makineye elini kaptrd.

112 Acil Servis ekibince kopan eliyle birlikte Mardin Devlet Hastanesine kaldrlan Hüseyin Asan, acil servisteki müdahalenin ardndan anlurfaya sevk edildi.

anlurfa Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnan Asann kopan eli, el cerrahi uzman Numan Atlgan ve plastik cerrahi uzman Kadir çiçek tarafndan 5 saatlik operasyonla yerine dikildi.

Açklamada görülerine yer verilen Op. Dr. Numan Atlgan, ameliyatn çok baarl geçtiini belirterek, Ameliyatn 12. gününde damar ve kan dolam problemi olmayan, hafif düzeyde de olsa hareket edebilen bir uzva sahibiz. Bundan sonraki tedavi süreci ise dokularn tam iyileme göstermesinin ardndan youn rehabilitasyon programyla kaybolan ilevlerin bir ksmnn en azndan geri kazanlmas yönünde olacak. Hastanemizin güçlü alt yapsyla bölgede bu tür ameliyatlar baaryla yapan bir ekibe sahibiz. ifadelerini kulland.

Ameliyatla uzuv kaybndan kurtulan ve salna kavuan Hüseyin Asan da ameliyat gerçekletiren ekibe teekkür etti.

Ana Sayfaya Git