Faciadan dönüldü

23 Nisan kutlamalarında balonlar patladı, gösteriler iptal edildi

Haberler 24.04.2017 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinlikleri saat 10.00 sralarnda Atatürk Parknda balad. Vali Ahmet Deniz, Belediye Bakan vekili evket Aksoy, l Jandarma Alay Komutan Albay Hüseyin Topuz, kamu görevlileri, çok sayda kii ve çocuun katld etkinlikler, halay çekilmesi ve dans gösterisi ile balad.

BALONLAR PEPEE PATLAYINCA

Örencilerin halay çekmesi srasnda, gösterilerileri izleyenlerin bulunduu yere iple balanan ve havada olan Türk bayrakl balonlar, scan etkisiyle alev alarak patlamaya balad. Havadan düen parçalarn üzerine dütüü iki kadnn saçlar ve elbiseleri yanarken, balonlarn patlamas panie neden oldu.

Panik ve koturmaca srasnda bir kii baylrken, Vali Ahmet Deniz patlamann olduu yere gelerek, etkinliklerin iptal edildiini açklad. Balonlarn patlamas srasnda saçlar yanan 2 kadn ve baylan bir erkek vatanda ambulansla hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

VALLK: 5 ÖRETMEN 8 K HAFF YARALANDI

Batman Valilii, 23 Nisan kutlamalar srasnda balonlarn patlamas ile ilgili yapt yazl açklamada, limizde Atatürk Parknda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram kutlamalar srasnda uçan balonlarn kazara alev almas sonucu 5 öretmen 1 örenci 2 vatandamz hafif bir ekilde yaralanmtr dedi.

Ana Sayfaya Git