Fahri Hemşehrilik Günü

İl Valiliği tarafından organize edilen kutlama nedeniyle, bugün şehir merkezinin belirli bölgelerindeki yollar trafiğe kapatılacak.

Haberler 05.04.2018 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, Diyarbakr Fahri Hemerilie kabul ediliinin, 92 yl dönümü nedeniyle, kutlama yaplacak.

l Valiliinin organize edilecei etkinlik, ilk olarak Atatürk Antna çelenk sunumu, sayg duruuyla balayacak. l Valisi Hasan Basri Güzelolunun öncülüünde kent protokolunun katlaca, Atatürkün Diyarbakr fahri hemerilie kabul ediliinin, 92. yl dönümü nedeniyle, ehir merkezindeki belirli yollar ulama kapatlacak.

l Valiliinden konuya ilikin yaplan açklamada, bugün sabah saat 07.00 itabiriyle tören bitimine kadar trafie kapatlacak yollar unlar.

YOLLAR KAPANACAK

Ekinciler Caddesinde, Kla Caddesi ile nalolu Caddesi aras trafie kapatlacak, alternatif olarak Akkoyunlu caddesi takiben stasyon caddesine yol verilecek.

Hintlibaba caddesinde, Kla caddesi ile nalolu caddesi aras kapatlacak, alternatif yol olarak Elazg Caddesi ile Ali Emri Caddesinde ulam salanacak.

nalolu caddesinde, Ekinciler caddesi ile Hintlibaba caddesi aras kapatlacak, Ali Emri Caddesi takiben stasyon Caddesi veya Elaz caddesi alternatif olarak trafie açk tutulacak. Buarada, Kla caddesinde Ekinciler caddesi kesiiminden Hintlibaba caddesi keimine kadar yol trafie kapatlarak, alternatif olarak Elazg ve stasyon caddesi kulanlacak.

Ana Sayfaya Git