Fatih sır oldu

BATMAN'ın Kozluk ilçesinde, önceki akşam Aktoğa ailesinin evde olmadığını fark ettiği Fatih Aktoğa (3), çevrede yapılan aramalara rağmen bulanamadı. Haber alınamayan minik Fatih'in bulunması için 100 kişilik ekip, karadan ve havadan çalışma başlattı. Mezra yakınından geçen dere kıyısında terlik bulunurken, Fatih'e ait olup, olmadığı tespit edilecek.

Haberler 03.04.2019 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kozlukun Ula köyüne bal Yeni Mahallede yaayan Aktoa ailesi, önceki akam saatlerinde, oullar Fatihin evde olmadn fark etti. Panik içinde evin odalarna baktktan sonra dar çkp, sokaklar dolaan aile bireyleri, minik Fatihi bulamad.

FATH KAYIP

Ailenin bavurusuyla bölgeye gelen jandarma ekipleri de Fatihi bulamaynca AFAD ve UMKE ekipleri, arama çalmas balatt. Bölge sakinlerinin de destek verdii arama- kurtarma çalmasn 100 kiilik ekip, karadan ve havadan yürütüyor. AFAD l Müdürü Fevzi Bakr, Drone ile aramalar her yerde sürdürüyoruz. Fatihin izine henüz rastlanlmad dedi.

Öte yandan mezra yaknndan geçen dere kysnda terlik bulunurken, Fatihe ait olup, olmad tespit edilecek.

ARAMAYA DALGIç POLSLER DE KATILDI

Aktoann bulunmas için AFAD, UMKE, jandarma ve güvenlik korucularnn sürdürdüü arama çalmalarna Bitlisin Tatvan ilçesinden gelen dalgç polisler de katld.

ANNES: KAçIRILDI

Fatihin annesi Nurcan Aktoa olunun kaçrldn iddia etti. Anne Aktoa, Benim olumu kaçrdlar. Onu geri getirsinler, olumu bulsunlar. Benim olum suya gitmedi. Ne olursunuz sesimizi duyun. Benim olum suya girmez ki, hiç görmemi. Üç yldr suyun kenarndan geçer ama kesinlikle suya girmez. O sudan çok korkuyor. Ben onun kaçrldn düünüyorum dedi.

Ana Sayfaya Git