FETÖ yeniden yapılanıyor

Kayseri'de FETÖ/PDY üyeliğinden tutuklu yargılandıkları davalarda tahliye edildikten sonra örgütlenmek için toplantı yaptıkları sırada gözaltına alınan 10 kişiyle irtibatlı oldukları iddia edilen 2 kişi daha gözaltına alındı

Haberler 09.09.2018 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayseride, tutuklu yarglandklar Fetullahç Terör Örgütü/Paralel Devlet Yaplanmasna (FETÖ/PDY) ilikin davalarda, tahliye edildikten sonra yeniden örgütlenmek için toplant yaptklar srada gözaltna alnan 10 kiiyle irtibatl olduklar iddia edilen 2 kii daha yakaland.

YEN YAPILANMAYA OPERASYON

Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ile stihbarat ubesi ekiplerince, FETÖ üyelerinin Kazmkarabekir Mahallesindeki ba evine düzenlenen operasyonda toplant yaptklar srada gözaltna alnan 10 zanlyla irtibatl olduklar, daha önce birlikte toplantlara katldklar tespit edilen ve mesleklerinden ihraç edilen öretmen A.V. ile eski itfaiyeci T.B. gözaltna alnd.

GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI

Zanllarn daha önce gözaltna alnan 10 üpheli gibi tutuklu yarglandklar FETÖ/PDYye ilikin davalarda tahliye edildikleri, tutuksuz yarglanmalarnn sürdüü, buna ramen örgütle balarn devam ettirdikleri belirlendi.

Dün, FETÖ üyelerinin toplant yaptklar srada ba evine düzenlenen operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen öretmenler F.S.E, A.K, .M, M.Ö, memur E.M.B, belediye çalan Ö.F, esnaf M.G, içi M.S, i adamlar M.Z.G. ve M.A. yakalanmt.

Ana Sayfaya Git