FETÖ'den aranan firari hakim yakalandı

FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan eski Danıştay tetkik hakimi Remzi Şahin, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Haberler 17.11.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, FETÖ/PDY üyelerinin yakalanmas için yürütülen çalmalar kapsamnda firari hakimin izine ulat.

HAKM YAKALANDI

Kurulan özel ekip tarafndan yürütülen çalmalar sonras, firari hakim ahinin sakland adres tespit edilerek operasyon düzenlendi. Eski hakim ahinin 15 Temmuz darbe giriiminden bu yana firari olarak arand, kaytsz adreslerde sakland, neredeyse hiç evinden dar çkmad, çkt zamanlarda ise klk deitirdii belirlendi.

Zanlnn sakland adreste arama yapan ekipler, 2 ruhsatsz silah ve dijital materyallere el koydu. Örgütün haberleme program ByLock kullancs hakimin örgütsel birçok mesajlama yapt da tespit edildi.

Kumpas davalarnn hakim ve savclaryla ByLock üzerinden görümeleri olan, mahrem imam Levent Özgüzel ile yine ByLock üzerinden irtibatl olduu belirlenen firari hakiminin ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git