FETÖ'den 'bağımsız Kürdistan' talimatı

ByLock yazışmalarında,Kürdistan bölgesinin bağımsızlığına destek vermek amacıyla başlatılan imza kampanyasına, örgüt üyelerinin katılması yönünde talimat verildiği belirlendi

Haberler 11.06.2017 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çanakkale Cumhuriyet Basavclnca yürütülen soruturma kapsamnda, silahl terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanan eski cumhuriyet savcs S.nin ByLock yazmalar ve elektronik postalarnn çözümü yapld.Bilgi Teknolojileri ve letiim Kurumu (BTK) tarafndan çözümlenen yazmalarda, eski savcnn, operasyonlar önceden FETÖ/PDY üyelerine haber verdii ve alnacak tedbirler hakknda uyarlarda bulunduu deifre edildi.

BAIMSIZ KÜRDSTAN çN DESTEK TALMATI

Zanl S.. ile ID numaras tespit edilen ancak kullancnn kimlii belirlenemeyen kii arasnda geçen çok önemli ve son 9 gün konulu 22 Aralk 2015teki yazmada, Beyaz Sarayn resmi internet sitesinden Irakn kuzeyindeki Kürdistan bölgesinin bamszlna destek amacyla balatlan imza kampanyasna, örgüt üyelerinin katlmas yönünde talimat verildii belirlendi.Kimlii tespit edilemeyen kiinin, S.ye gönderdii elektronik postada yer alan 1 Ocaka kadar VPN kullanarak aada tarif edilen ekilde 3 ayr mail hesab alarak, 3 ayr oy kullanp imza kampanyasna katlmanz rica ediyoruz. ifadesi dikkati çekti.

TÜRKçE DEL, NGLZCE SAYFALAR KULLANIN

Örgüt mensuplarnn kampanyaya desteinin ortaya çkmamas için Türkçe internet tarayclarnn aksine ngilizce tarayclarn tercih edilmesi yönünde uyar yaplan elektronik postada, u ifadeler yer ald:

Muhterem abiler, bu hizmetimiz için önemli bir husus. Sivillere bu konu açlmayacak ama birimler, öretmen ve örencilere uygun noname (isimsiz) bir mail alp VPNle girilerek iz brakmadan yapabilir. S.A. muhterem abiler... Beyaz Saray, imza kampanyas konusunu sürekli soruyor ve çok önemsiyor. Say u an bin civarnda. 1 Ocaka kadar günlük ortalama 10 bin imza olmal ki hedefe ulaalm. Herkesten ciddi destek bekliyoruz. Kesinlikle cemaat kimlii bilinen hesap ve mecralar topa girmemeli. Bize bulamamal. Türkiye içinde sivil bölge ile paylamayalm bu bilgiyi. Onlar (siviller) girmemeli. Özellikle Türkiye içinde VPN ile girie azami dikkat edilmeli. Günlük olarak toplam ulalan imza rakamn akamlar vereceiz. Dolaysyla sizde tabandan yaplan dönülerin salamasn yapabileceksiniz. Bu gündem sizin düzeyinizde takip edilmeli ki birinci öncelikli gündem olsun ve sonuç alabilelim.

BRBRNE DÜÜRECEK FKRLER ÜRETN

Ayn kii tarafndan S.ye gönderilen farkl bir mailde de Abi anket sona erdi, abilerle bulumalarmza ve tedbire dikkat edelim inallah. Alttaki istediimiz maddeler hemen olacak eyler deil ama bu hafta sonu ilgilenip bize dönerseniz, seviniriz. 1- Geçen hafta aldmz abiler hariç, abilerimizden adliye fotoraflarn rica ediyoruz. Bilgi ak olmuyor u an. 2- Abilerimiz, hizmetin terör örgütü suçlamalarna kar hukuki metinler hazrlamalarn istiyoruz. 3- Kar taraf oyalayacak, birbirine düürecek, bizle uramalarna frsat vermeyecek fikirler üretin. dedi, hocamz. Bununla ilgili de fikirlerinizi rica ediyoruz abi. eklindeki ifadeler kullanld.

Ana Sayfaya Git