FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 44 gözaltı

İstanbul merkezli 16 ilde, FETÖ'nün TSK yapılanmasına eşzamanlı düzenlenen operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı bulunan ve aralarında sözde sivil mahrem imamlar ile muvazzaf askerlerin de olduğu 62 kişiden 44’ü yakalandı

Haberler 19.08.2020 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul merkezli 16 ilde, Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) yaplanmasna düzenlenen ezamanl operasyonlarda, haklarnda gözalt karar bulunan ve aralarnda sözde sivil mahrem imamlar ile muvazzaf askerlerin de olduu 62 kiiden 44ü yakaland.

44 KYE GÖZALTI

stanbul Cumhuriyet Basavcl Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, FETÖnün Deniz Kuvvetleri yaplanmasna yönelik yürütülen soruturma kapsamnda, örgüt içi haberleme amacyla örgüt imam tarafndan ankesör veya sabit hatlardan arananlarn tespit edilmesi, itirafç beyanlar ve yaplan tehisler üzerine aralarnda muvazzaf ve ihraç askerler ile sözde sivil mahrem imamlarn da bulunduu 62 kii hakknda gözalt karar verildi.

16 LDE ARAMA

stanbul Emniyet Müdürlüü Mali Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, stanbul merkezli 16 ilde düzenledikleri ezamanl operasyonlarda üphelilerden 44ünü yakalad. Gözaltna alnan üphelilerin emniyetteki ilemlerinin sürdüü, firari 18 zanlnn yakalanmas için de çalmalarn devam ettii bildirildi.

Ana Sayfaya Git