Fetullah Gülen şimdi yandı!

FETÖ liderini Usame Bin Ladin'e benzeten ve Türkiye'ye verilmesini savunan emekli general, artık resmen ABD'nin yeni başkanının ulusal güvenlik danışmanı.

Haberler 19.11.2016 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fethullah Gülenin Türkiyeye iadesini savunan ve FETÖ liderini El Kaide lideri Usame Bin Ladine benzeten emekli Korgeneral Michael Flynn, ABDnin yeni bakan Donald Trumpn ulusal güvenlik danman oldu. Uluslararas ajanslarn son dakika olarak duyurduu gelime, FETÖ liderine büyük darbe vuracak.

ABD medyasnda dün yer alan bilgiler bugün gerçee dönütü, 57 yandaki Flynn Trumpn teklifini kabul etti ve atama için Kongre onayna gerek kalmad.

Emekli Korgeneral Flynn, Fetullah Gülene ilikin u ifadeleri kullanmt:

Arka bahçemiz Pensilvanyaya rahatça yerlemi olan bu maskeli terör ve istikrarszlk kayna tarafndan Washingtonn gözü boyanrken, NATO müttefikimiz Türkiyeye engel olmak mantkszdr. Türkiyenin bak açsyla Washington, Türkiyenin Usame Bin Ladinine snak oluyor. 11 Eylülden sonra Usame bin Ladinin Türkiyede güzel bir köyde yaadn ve ayn anda Türk vergi mükelleflerinin vergileriyle fonlanan 160 okulu ilettiini örenseydik ne yapardk?

Bakan Barack Obama, Savunma stihbarat Ajans Direktörü koltuunda oturan Flynnn iine 2014 ylnda son vermiti.

Cumhuriyetçi müstakbel bakan Trump, ayrca Merkez stihbarat Tekilatnn (CIA) bana da Mike Pompeoyu getirdi.

Ana Sayfaya Git