Fidye için kaçırılan Suriyeli çocuk kurtarıldı

Şanlıurfa'da silahlı kişilerce kaçırılan 4 yaşındaki çocuk, polis ekiplerince kurtarılarak ailesine teslim edildi.

Haberler 03.02.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Akçakale ilçesinde fidye için kaçrlan Suriyeli i adamnn 4 yandaki olu, düzenlenen operasyonla kurtarld.

Suriyeli i adam Kasm El Alinin olu smaili aile dostlar Mahir Fayad, evinden alarak çocuklaryla oynamas için kendi evine götürdü. Bir süre sonra çocuu geri götürmek için smail El Aliyle dar çkan Fayad, yolda silahl 3 kii tarafndan kaçrld.

Küçük çocuun babasn arayan üpheliler, 200 bin dolar fidye getirmemesi halinde olu ile arkada Fayad öldürecekleri tehdidinde bulundu. Bunun üzerine Ali, çocuunun kaçrldn, kendisinden fidye istendiini polise bildirdi.

Ekiplerin yönlendirmesi üzerine üphelilerle irtibata geçen Ali, pazarlk yaparak fidye miktarn 50 bin dolara indirdi.

Ali, bulutuu zanllara seri numaralar alnm paralar vererek çocuu ve Fayadn salverilmesini salad. Bu srada, üphelileri takibe alan ekipler, zanllarn gittii 3 adrese operasyon düzenleyerek M.Ö, A.Ö, F.Ö, H.Ö, H.Ö, M.F, K.F. ve F.Eyi yakalad.

Ekipler, küçük çocuu ve fidye için verilen paray baba Aliye teslim etti.

- Aile dostlarnn üphelilerle balants belirlendi

Zanllarn ifadesi dorultusunda soruturmay derinletiren ekipler, üphelilerin kaçrdklar Fayad ile bann bulunduunu tespit etti.

Fayad gözaltna alan ekipler, zanlnn üphe çekmemek için kaçrld sürede kendisine ikence yapldn gösteren fotoraflar çektirdii ve bçakland izlenimi vermek için vücudunda yara izleri oluturulmasn saladn belirledi.

Zanllar, ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git