Forum AVM ev sahibi yaptı! İşte kazanan talihli

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Form AVM, bir müşterisini çekilişle lüks daire sahibi yaptı.

Haberler 09.04.2017 - 13:02 Son Güncelleme : 19.07.2023 - 14:48

Açıldığı günden itibaren Diyarbakırın günlük yaşamında farkındalık yaratan, Güneydoğunun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, bir kez daha müşterilerini hediyelere boğdu. 100 liralık alış-verişle lüks daire sahibi ol kampanyasının dün yapılan çekilişinde, Esin Gülsavaş adlı bayanın 103516 numaralı biletine, Lüks daire isabet etti.

FORUM AVMDE BÜYÜK GÜN

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Forum AVM, dün renkli günlerinden birini yaşadı. 20 Aralık ila 31 Mart tarihleri arasında, AVMnin bünyesindeki işletmelerden, 100 liralık alış-verişe karşılık verilen hediye çeki biletleriyle, bir kişiye Diyarbakırın en lüks dairesi başta olmak üzere çeşitli hediyelerin verileceğine ilişkin kampanyanın dün çekilişi yapıldı.

Binlerce müşterinin hınca hınç doldurduğu AVMdeki çekiliş, Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkililerinin, gözetiminde yapıldı. çekiliş öncesi, sahne alan ünlü Sanatçı Merve Özbey, sevilen şarkılarıyla dinleyenlerini coştururken, ünlü sunucu Yasemin Şefik ise, esprileriyle, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

BÜYÜK HEDİYE LÜKS DAİRE

Diyarbakırın yanı sıra bölge illerindeki müşterilerinin de pür dikkat kesildiği Lüks Daire çekilişi, büyük bir coşku atmosferi içerisinde yapıldı. çekilişte, Diyarbakırın en lüks dairesi 103516 numaralı hediye çeki biletine isabet etti.

Noter yetkilileri, 103516 numaralı biletin Esin Gülsavaş adına kayıt yaptırıldığı bildirilince, sunucu Yasemin Şefik ve Sanatçı Özbey, anons yaptı. Gelen davetliler arasında olmadığı anlaşılınca, alış-veriş çekindeki kayıtta yer alan cep telefonu arandı.

Sunucu Şefik, telefona çıkan Esin Gülsavaşa Diyarbakır Forum AVMden aradıklarını, çekilişin en büyük hediyesi olan Lüks Daireyi kazanan talihlinin kendileri olduğunu bildirdi.

TELEFONDAN ÖĞRENDİ

Gülsavaş telefonda inanmakta zorluk çekince, Forum AVMye çağrıldı. Kısa süre sonra Gülsavaş, büyük bir heyecan içerisinde AVMye giriş yaparak, çekilişin yapıldığı alana koşa koşa geldi. Sevinç gözyaşları içerisinde, an be an görüntülenin Enis Gülsavaş, sahneye çıkarılarak, burada lüks dairenin sembolü olan anahtarı, Özbey ve Şefikin elinden aldı.

Büyük sevinç yaşayan Gülsavaş, resmi işlemlerinin ardından Diyarbakırın en lüks semtindeki lüks dairesini, Diyarbakır Forum AVMnin yetkililerinden teslim alacak.

Gülsavaş, Heyecan içerisindeyim, ne diyeceğimi bilemiyorum. Şuan inanamıyorum. Hayal görüyorum gibi geliyor herşey bana. Diyarbakır Forum AVMye teşekkür ediyorum. Hep hayalimdi, bir ev sahibi olmak. Eşimin şuan haberi yok. Duyduğunda inanıyorum ki, benden daha çok sevinecek. Herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. dedi.

Ana Sayfaya Git