Forum Diyarbakır daire kazandırdı!

Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM tarafından düzenlenen ve lüks dairenin verildiği kampanyanın çekilişi muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Çekilişte lüks daire sahibini bulurken, ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Diyarbakırlılara konser verdi.

Haberler 06.05.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaplarn 10 Haziran 2015 tarihinde Diyarbakr halkna açan Forum Diyarbakr Alveri Merkezinin son kampanyas dillere destan bir organizasyonla sona erdi. 14 Ocakta balayan lüks daire kampanyaya Diyarbakrllar youn ilgi gösterdi.

KAMPANYAYA DYARBAKIRLILAR YOUN LG GÖSTERD

Forum Diyarbakr AVMde düzenlenen ve milli piyango yetkilileri ile 5. Noterin hazr bulunduu çekilite 047166 numarann sahibi Dlbrn imek isimli tahlili, Altnda irketler grubu tarafndan yaptrlan Altnpark Sitesindeki lüks dairenin sahibi oldu.

TALHL EVNN ANAHTARINI ÜNLÜ ARKICININ ELNDEN ALDI

çekiliin ardndan sahne alan ünlü arkc Ouzhan Koç, sevenleriyle bulutu. Ouzhan Koç, sevilen parçalarn seslendirirken, youn kalabalk nedeni ile izdiham yaand. çekiliin talihlisi Dlbrn imek, ünlü arkc Koçun elinden evin anahtarn ald. Ünlü arkc Ouzhan Koç ayrca sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen çifti sahneye davet etti. Program sanatç Koçun sevilen parçalarn seslendirmesiyle devam etti.

Ana Sayfaya Git