Fuar alanı yenileniyor

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası fuar komisyonu 2016 yılında yaşanan olaylardan dolayı gerçekleştirilemeyen fuarların 2017 yılında tekrardan organize edilebilmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Haberler 07.01.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çalmalar kapsamnda Ankarada TÜYAP Genel Müdürü Cihat Alagözle görüen DTSO yöneticileri, gerçekletirilen toplantda durum deerlendirmesi yaparak 2017 yl fuar takviminin planlamas yönünde fikir al-veriinde bulundu.

Yaplan çalmalar kapsamnda Cazibe Merkezleri Destekleme Program bünyesinde DTSO tarafndan hazrlanan Diyarbakr Fuar ve Kongre Merkezi Altyap Güçlendirme Projesi altyap çalmalarn yerinde incelemek için Diyarbakr TÜYAP Fuar Merkezine de teknik gezi düzenlendi.

ALT YAPI GÜçLENDRMES

Teknik gezi sonras Yaplan çalmalar hakknda bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Bakan Ahmet Sayar, fuar alannn çevre düzenleme, peyzaj çalmalar, çat onarm, bina içi zemin ileri, sundurma ve elektrik tesisat gibi altyap güçlendirme çalmalarnn Ocak ay sonunda tamamlanacan ve fuar alannn yeni ve modern yüzü ile 2017 ylnda Diyarbakrda gerçekletirilmesi planlanan fuarlara ev sahiplii yapacan söyledi.

Fuarlarn kentin ekonomisine katt deerin önemine de deinen Sayar, amaçlarnn yeni dönemde Diyarbakr fuarclk anlamnda kald yerden çok daha ileri bir seviyeye ulatrmak olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git