Fuarın son günü İnsan seli oluştu

Kentte TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen "Ev'leniyoruz" fuarı binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Haberler 16.10.2017 - 08:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜYAP Tüm Fuarclk Yapm A tarafndan Diyarbakrda organize edilen Evleniyoruz fuar youn ilgi gördü. Fuarn son gününde, insan seli olutu.

TÜYAP Diyarbakr Bölge Yöneticisi Mehmet Velat Ektirici, 9 Ekim de açlan fuarn 6 günde binlerce kii tarafndan ziyaret edildiini söyledi.

Fuarn son günü olduunu belirten Ektirici, organizasyona 75 firmann katldn ifade ederek, unlar dile getirdi:

Amacmz yalnz ekonomik yönü ile deil, insanlarn elenmeleri amacyla bu fuar düzenledik. Kentte bir ticari hareketlilik olumas amacyla fuar düzenledik. Diyarbakrda son iki ylda oluan olumsuz imaj deitirmek istedik.

- Günlük 20 bin kii ziyarete geliyor

Türkiyenin 21 kentinden fuara katlmn olduunu aktaran Ektirici, Fuara günlük 20 bin kii ziyarete geldi. Bu da Türkiye ortalamas üzerindeki rakamlar. Gelen ziyaretçilerimize anketler yapyoruz. Fuarda aklnza gelebilecek evlilik öncesi ve sonras bütün ihtiyaçlar bulunuyor. ifadelerini kulland.

Fuar ziyaret eden Ramazan Küçün, Diyarbakrda bu tür organizasyonlarn yaplmasnn önemine deindi.

Fuarda evlenmek isteyenlerin tüm ihtiyacnn karlanabileceini anlatan Küçün, Diyarbakrda yaplan etkinlikler insanlar için önemlidir. Bu tür etkinlikler Diyarbakr gerçekten güzelletiriyor. diye konutu.

Trabzondan i amacyla kente gelen ve fuar ziyaret eden Mehmet Aksoy da Diyarbakrn Türkiyenin en güzel ve en gözde illerinden olduunu, fuar çok beendiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git