Fuhuş çetesi!

Bingöl ve Diyarbakır'da, 'son çekim' adıyla eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda, aralarında çete liderinin de olduğu 31 kişi gözaltına alındı.

Haberler 26.06.2019 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekiplerince 5 aylk teknik takipli çalma sonucu Bingöl ve Diyarbakrda e zamanl fuhu operasyonu düzenlendi. Son çekim ad verilen operasyonda, aralarnda çete liderinin de bulunduu 31 kii gözaltna alnd. üphelilerin, gizli kameralarla çekim yapt ve fuhu sonras hamile kaldklar yalanyla yüklü miktarda para temin ettikleri tespit edildi. üphelilerin adreslerinde yaplan aramalarda; 2 el bombas, 8 kamera, doum kontrol haplar, 74 cep telefonu ve 11 silah ele geçirildi. Yaplan incelemelerde; evlere yerletirilen gizli kameralar ve çete üyelerine ait cep telefonlar ile birçok kiinin uygunsuz görüntüsünün kaydedildii de ortaya çkt.

HABER MERKEZ

Bingöl ve Diyarbakr polisinin 5 ay süren çalmasnda gizli kameralarla çekim yaparak iliki sonras hamilelik antajyla yüklü miktarda para koparan fuhu çetesine operasyon gerçekletirildi. Polisin Son çekim Operasyonu ismini verdii çalmada örgüt liderleri ile birlikte gözaltna alnan 31 üpheliden 2 adet el bombas, biri kitap arasnda 2si gizli 8 kamera ve 11 adet silahla birlikte çok sayda malzeme ele geçirildi.

BNGÖL VE DYARBAKIR

l Emniyet Müdürlüü Asayi ubesi Cinayet, Gasp ve Ahlak Büro Amirlikleri tarafndan antaj yapt belirlenen fuhu çetesine yönelik Bingil ve Diyarbakrda kapsaml bir çalma balatt. Uzman polis ekiplerinin yapt çalmada çetenin para karl fuhu yaptrd, ayrca evlere yerletirilen gizli kameralar ve örgüt üyelerine ait cep telefonlaryla bir çok kiinin görüntüsünü çektiini belirledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERYLE

üphelilerin çekilen görüntülerle iliki sonras hamilelik antaj yaparak yüklü miktarda para istedii de örenildi. 5 ay süren çalma sonrasnda örgüt liderleri G.B. ve F.K. ile birlikte 31 üpheli belirlendi. üphelilerin isimlerini tek tek belirleyen polis Bingöl merkez, Solhan ilçesi ve Diyarbakrda e zamanl operasyon gerçekletirdi. Operasyonda 2 örgüt lideri ile birlikte 31 üpheli de gözaltna alnd.

EL BOMBALARI BULUNDU

Örgütün kulland adreslerin de bulunduu 5 i yeri ile 29 evde arama yapan polis, 2 adet el bombas,3 adet ruhsatl, 3 adet ruhsatsz toplam 6 adet av tüfei, 2 adet kurusk tabanca, 1 adet ruhsatl 2 adet ruhsatsz 3 adet tabanca,561 adet silahlara ait mermi, 4 adet bçak, 1 adet kitap içerisine oyulmu vaziyette gizli kamera düzenei,1 adet gizli kameral saat,1 adet hassas terazi,1 adet poet içerisinde uyuturucu madde,2 adet doum kontrol hap,1 adet idrar örnei olduu deerlendirilen sv madde ,6 adet kamera, 2 adet fotoraf makinesi,2 adet peruk, 16 adet dizüstü bilgisayar, 74 adet cep telefonu, 13 adet tablet bilgisayar,2 adet masaüstü bilgisayar,2 adet altn sikke,4 adet altn yüzük,1 adet altn zincir bileklik, 11 adet tam altn, 2 adet altn bilezik,1 adet altn kolye,2 adet kol saati ve 18 bin 330 TL nakit para ele geçirdi.

çIKAR AMAçLI çETE KURMULAR

Polisin Son çekim Operasyonu ismini verdii çalmada, çkar Amaçl Suç Örgütü Kurmak, Yönetmek, Örgüte Üye Olmak, Yardm Etmek, Birden Fazla Kii Tarafndan Birlikte Nitelikli Yama, antaj, Bir Kimseyi Fuha Tevik Etmek Veya Yaptrmak, Araclk Etmek Veya Yer Temin Etmek, Nitelikli Olarak Özel Hayatn Gizliliini hlal le Suçtan Kaynaklanan Malvarl Deerlerini Aklama suçlar kapsamnda gözaltna alnan üpheliler, ifadeleri alnmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git