Gaziantep'te hava destekli PKK operasyonu: 16 gözaltı

GAZİANTEP'te, kent merkezi ile Nurdağı ve Nizip ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK ve örgütün Suriye kolu olan PYD/YPG-YPJ'ye yönelik insansız hava aracı destekli operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

Haberler 25.11.2017 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GAZANTEPte, kent merkezi ile Nurda ve Nizip ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK ve örgütün Suriye kolu olan PYD/YPG-YPJye yönelik insansz hava arac destekli operasyonda 16 kii gözaltna alnd.

l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü koordinesinde, stihbarat, Özel Harekat, çevik Kuvvet, Olay Yeri nceleme ube müdürlükleri ve bomba imha uzmanlarnn da katlmyla, kent merkezi ile Nurda ve Nizip ilçelerinde insansz hava arac destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda terör örgütü PKK/KCK ile örgütün Suriye kolu olan PYD/YPG-YPJ adna terör propaganda yapan, ayrca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakan ile devlete ve hükümete hakaret ederek aslsz suçlamalarda bulunduklar tespit edilen 16 üpheli gözaltna alnd. Operasyonda yaplan aramalarda ise ruhsatsz 3 tabanca, 1 av tüfei, çok sayda fiek, terör örgütünü simgeleyen materyaller, örgütsel içerikli dokümanlar ve FETÖ/PDY terör örgütü içerikli yasak yaynlar ile dijital materyaller geçirildi.

Ana Sayfaya Git