Gelecek Partisi'nden 'Sibel Ünli' açıklaması

'Sibel yavrumuz yaşadığı maddi zorluklar ve gelecek kaygısıyla, hayata olan umudunu yitirdi ve canına kıyarak aramızdan ayrıldı.'

Haberler 06.01.2020 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Bakan Feramuz Üstün, yaamna son veren Sibel Ünliye ilikin açklama yaparak hükümet tepki gösterdi. Üstün, 1 liraya karnm doyurabilirmiyim diye haykrdnda ar lüks ve atafatl yemekli toplantlarda bulunan ve senin sesini duymayanlar, geleceimiz için nasl çözüm bulacaklar? Yeni Ömerler aramaktan ziyade önce Ömer gibi davranabiliyor muyuz ona bakmamz lazm. ifadesini kulland.

Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Bakan Feramuz Üstün, stanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümü 3. snf örencisi Sibel Ünlünün yaamna son vermesine ilikin bir açklama yapt.

Üstün paylamda u düüncelerini dile getirdi:

Sibel gibi belki de niceleri var. Nice gençler isiz, umutsuz ve hayatlarnn en güzel dönemlerinde gelecek kaygs ve çaresizlik içerisinde. Gençler bu ülkenin gelecei fakat yarnlara dair umutlar tükeniyorsa ellerimizi bamzn arasna alp bu ülke için yeniden aklla, vicdanla ve merhametle çalmak, üretmek zorundayz.

Gidecek bir yerim yok diyerek hayatna son verirken bir evladmz herkes unu çok iyi bilsin ki kuru hamasetle, müzmin muhalefetle ve popülist siyasetle bu ülkenin sorunlarna çözüm bulamayz, dertlerine derman olamayz.

1 liraya karnm doyurabilirmiyim diye haykrdnda ar lüks ve atafatl yemekli toplantlarda bulunan ve senin sesini duymayanlar, geleceimiz için nasl çözüm bulacaklar? Yeni Ömerler aramaktan ziyade önce Ömer gibi davranabiliyor muyuz ona bakmamz lazm.

Evet bu ülkenin konuulanlardan daha farkl bir beka sorunu var ve o sorun Sibelin ve Sibel gibi gençlerimizin yarnlara dair umutlarnn tükenmi olmasdr.

Bizim medeniyet tasavvurumuz geçmiten bu yana Komusu açken tok yatak bizden deildir. düsturu olmutur, böyle de devam etmelidir.

Sibel yavrumuz yaad maddi zorluklar ve gelecek kaygsyla, hayata olan umudunu yitirdi ve canna kyarak aramzdan ayrld. çok üzgünüz... Allah rahmet eylesin. Ülkemizin prl prl genç yldzlarna umut olmak, yol göstermek, yardm eli uzatmak biz büyüklerin asli görevi olmaldr

NE OLMUTU?

Ünli, Bir liraya karnm doyurabilir miyim, yemekhane kartmda para kalmam sadece bir liram var mesajn paylamt

stanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümü 3. snf örencisi Sibel Ünli yaamna son verdi. Ailesinin polise kayp ilan verdii Ünlinin cansz bedeni Samatya Sahilinde bulundu. Ünli son paylamlarnda, Bir liraya karnm doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartmda para kalmam sadece bir liram var. Bir lira krk kurumu ifadesini kulland. Ünli ayrca i aradna dair de bir mesaj paylamt.

Ana Sayfaya Git