Geliyorum diyen vahşet!

Eski eşi ve kayınvalidesini öldüren koca 2 kez uzaklaştırma cezası almış.

Haberler 20.12.2021 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde eski ei Cemile Baç (27) ile kaynvalidesi Kadriye Baçy (54) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkan Seyfettin Deerin (29), boanmadan önce eine iddet uygulad, bu nedenle de 2 kez 15er gün süreyle evden uzaklatrma cezas ald belirtildi.

ESK E VE KAYINVALDESN ÖLDÜRDÜ

Olay, dün saat 21.00 sralarnda Artuklu ilçesi Yalm Mahallesinde meydana geldi. Seyfettin Deer, bu yl içerisinde boand ei Cemile Baçnn annesi Kadriye Baç ile birlikte yaad eve gitti. Burada taraflar arasnda tartma çkt. Tartma srasnda Deer, belindeki ruhsatsz tabancasn çekip, Cemile ve Kadriye Baçya pe pee ate etti. Deer ardndan, silah kendi bana dayayp, tetii çekti.

K KEZ UZAKLATIRMA KARARI ALINMI

Silah seslerini duyan komularnn ihbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Gelen salk ekibi Cemile ve annesi Kadriye Baçnn yaamn yitirdiini belirledi, Ar yaralanan Seyfettin Deer ise Mardin Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye ald.

Seyfettin Deerin, boanmadan önce Cemile Baçya iddet uygulad için 2 kez 15er gün süreyle evden uzaklatrma cezas ald belirtildi.

Hastane youn bakm ünitesinde tedavisi süren Seyfettin Deerin hayati tehlikesinin devam ettii bildirildi.

Mardin Devlet Hastanesinde otopsileri tamamlanan Cemile ve Kadriye Baçnn cenazeleri yaknlar tarafndan teslim alnarak Yalm Mahallesi Mezarlnda gözyalar arasnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git