Gençlerin çevre temizliği!

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cihat Özateş "Bu etkinliğimizle doğaya olan saygımızı arttırmayı gaye edindik" dedi.

Haberler 10.09.2018 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar üyeleri, ehir merkezindeki park ve bahçelerde, dün temizlik seferberlii balatt. Gençler, bir çok parkta temizlik çalmasnda bulundu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollar Bakanlnca 81 ilde balatlan AK Gençlik çevre Hareketi kapsamnda Diyarbakr l Gençlik Kollar üyeleri de temizlik seferberlii yapt.

Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesindeki 15 Temmuz ehitler Parknda bir araya gelen gençler, parktaki çöpleri toplad.

l Gençlik Kollar Bakan Yardmcs Cihat Özate, yapt açklamada, çevre ve doann temiz tutulmas konusunda farkndalk oluturmak amacyla böyle bir etkinlik düzenlendiklerini söyledi.

çEVREMZ TEMZ TUTALIM

Temizliin bir yaam biçimi olduunu dile getiren Özate, unlar kaydetti:

Daha yaanabilir kentler ideali ile caddelerde, parklarda, sahil kylarnda, tüm vatandalarmzla bir araya gelerek bu farkndalk hareketimizi, kentlerimizi çöplerden arndrarak balatyoruz. Bilmemiz gerekir ki asl temizlik kirletmemektir. Bu bu etkinliimizle doaya olan saygmz arttrmay gaye edindik.

Gelecek nesillere daha temiz bir doa brakmak istediklerini aktaran Özate, yarnn doasn korumaya bugünden baladklarn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git