Gönül köprüsü

Başkan Aydın; "Halkımızın sorunlarını çözebilmek için tüm gücümüzle çaba sarf ediyoruz"

Haberler 13.10.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn tarafndan balatlan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluma eklindeki ilçe ilçe 2023eprogramna Ergani ilçesi ile devam edildi.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydnn organizasyonuyla; MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakrda AK Partiye ait tüm il kademeleri, 16 ilçenin ilçe bakanlar, ilçe kadn kollar bakanlar, ilçe gençlik kollar bakanlar ve partililerin bulunduu büyük bir kalabalk grup Diyarbakrn Ergani ilçesine çkarma yaparak merkez ve krsalda vatandalarla bir araya geldi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Tekilat yöneticileri ve belediye bakanlar ilçede 21 ayr gruba ayrlarak Erganinin merkez ve köylerini içeren 21 ayr yerine ayn anda dalarak sorun ve talepleri birebir dinledi.

Erganide yapt konumada Diyarbakrda yaplan yatrmlarn önemine vurgu yapan Bakan Aydn, kentin her noktasnda bir çalmalarnn olduunu söyledi. Aydn, Hükümetimizin Diyarbakr konusunda pozitif ayrmcl sayesinde kentimiz büyük bir deiim ve dönüüm içerisindedir. 19 yllk iktidarmzboyunca ehrimize 7 milyar lirann üzerinde yatrmlarmz yaplmtr. Bunun haricinde bölgeye katma deer salayacakyatrmlarn temelleri atlmaya devam ediyor. Bu yatrmlar tamamlandnda dorudan ve dolayl olarak on binlerce kiiye istihdam oluacaktr. Bizler uanda Diyarbakrdaki en büyük ihtiyacn istihdam alanlar olduunun farkndayz. Özellikle en büyük ihtiyaç olan istihdamla ilgili çok muazzam çalmalar yaplyor. Bugün Diyarbakrda yaplmakta olan projeler ile birlikte hem ehrimizin isizlik sorununu ortadan kaldracaz hem de bir bütün olarak hemerilerimizin ekonomik kalknmasn salam olacaz. l bakanl olarak göreve baladmzdan bu yana en büyük gayretimiz bu alanda olmutur. Bizler, bu memleketin derdiyle dertlenen insanlarz. Liderimiz, Recep Tayyip Erdoan önderliinde Diyarbakrn daha iyi olmas, daha huzurlu olmas, ekonomik anlamda, siyasi anlamda, kültürel anlamda, sosyolojik anlamda ve sportif anlamda daha güzel günler yaamas için mücadeleiçerisindeyiz. Bütün gayemiz ve mücadelemiz buna yöneliktir. Bu amaçla tekilat olarak tüm ilçelerde tek tek gezerek vatandalarla buluuyoruz diye konutu.

Renkli görüntülere sahne olan Ergani bulumasnda vatandalar AK Partililere yakn ilgi gösterdi.Vatandalarn bulumalarda belirttii bütün sorun ve skntlar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yollar aranmak üzere notlar halinde alnd.

Ana Sayfaya Git