Gönüllerimiz buluşsun!

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığınca "Gönüllerimiz Buluşsun" toplantısı yapıldı.

Haberler 24.02.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantda konuan AK Parti Diyarbakr Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, AK Partinin baarsndaki en önemli unsurun, Türkiyedeki dönüüm ve çizdii yol haritas olduunu söyledi.

AK Partinin iktidara geldii 2002 ylndan günümüze kadar toplumun yarsn oluturan kadnlarn sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi ve toplumsal alandaki dezavantajl konumlarn avantaja çevirmek için gerek mevzuat gerekse toplumsal reform saylacak pek çok adm attn kaydeden Kaya, Bu admlar kadn haklarnn geniletilmesi, karar alma mekanizmalarndaki etkinliklerinin arttrlmas, eitim kalitelerinin arttrlmas, her alanda pozitif ayrmcln salanmas, istihdamlarnn arttrlmas gibi daha pek çok ekilde sralayabiliriz. dedi.

GÜçLENEREK BÜYÜYORUZ!

Kaya, bugüne kadar bir çok projeye imza attklarn, kadnlarn siyasal, sosyal ve ekonomik alanlarda güçlenmesini salayacak yeni projelerin de hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti. Kaya, öyle devam etti:

Dünya mazlumlarn umudu olan Cumhurbakanmz ve parti kurucumuz Sayn Recep Tayyip Erdoan ve yol arkadalar 18 yl akn süredir, ülkemize ve milletimize hizmet için gecelerini gündüzlerine katarak çalmlardr. Özellikle Cumhurbakanmz, kadnlarn siyaset mecrasnda olmas yönünde her zaman tevik edici ve destekleyici olmutur.

Toplantya, AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Sivil Toplum ve Halkla likiler Bakan ve Kütahya Milletvekili Ceyda çetin Erenler, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Oya Eronat ve davetliler katld.

Ana Sayfaya Git